torstai 26. kesäkuuta 2008

Kohti Konstan-kierrosta

Laivaliput Ruotsin Ultraveckanille on nyt varattu. Eipä ollut pahan hintaiset liput, kun mukana kulkee vielä autokin. Autoon saa pakattua mukavasti tavaraa ja halutessan saa vielä fillaritkin mukaan. Matkaa Tukholmasta tulee noin 300km kisapaikalle, jonne aikomuksena on saapua päivää ennen kisan alkua. Näin ehdimme seurata jo edellisenä sunnuntaina alkanutta 6d kisaa.

Tälle viikolle suunnitellut 100km painottuvat alkuviikkoon, kun viikonlopulle on suunnitteilla mökkireissu kavereiden luokse. Ei muuten ihan tavallinen mökkireissu, vaan sellainen, jonka yhteydessä vedetään läpi Konstan-kierros. Kierros kestää käytännössä koko päivän ja koostuu useista urheilusuorituksista. Ei kuitenkaan ihan hampaat irvessä vaan lähinnä yhdessä hauskaa pitäen. Eli tiedossa on melontaa, suunnistusta, suojuoksua, rullahiihtoa, kuntopiiriä, Palsinajärven (omatoimi-)ympärijuoksu sekä samaisen järven ympäripyöräily vanhoilla armeijan fillareilla. Tiedossa on siis loistava moniottelu. Ja jos aikataulut sallivat olisi samalla kertaa mahdollisuus (ja tarkoitus) tehdä uudet kynnysrajatestit. Edellisen kerran testit on tehty vastaavalla mökkireissulla toukokuussa 2007 Himoksen laskettelurinteillä.

Alkuviikon aikana kasassa on seuraavat harjoitukset:
Ma: lepoa (piti tehdä lenkki, mutta sade ei innostanut lenkille)
Ti: juoksua 32,5km/3.05h todella rauhallisesti (välillä kaatosateessa ;-)
Ke: fillarilla töihin ja takas 46km/2.08h + illalla metsälenkki 17km/1.30h
To: juoksua...

1 kommentti:

Roadrunner kirjoitti...

Kuulostaa todella hauskalta mökkireissulta.
Ei paljoa paremmasta väliä !

Viikko 23 ja Jukola treeniä

Viikon alkaessa Jukolaan on enää vajaat kaksi viikkoa ja edellisestä suunnistusharjoituksesta aikaa melkein kaksi vuotta. Vuoden 2016 Jukol...