torstai 5. kesäkuuta 2008

Vikaviikko

Viikko on alkanut kevysti, kun tein päätöksen valmistautua Suomi-juoksuun enemmän perinteiseen tyyliin. Käytännössä tämä tarkoittaa, etten suunnittele juoksevani viimeisellä viikolla pidempiä lenkkejä vaan ainoastaan lyhyttä lenkkiä. Vaikka (vähäiset) kokemukseni aikaisemmilta "lyhyiltä" ultrilta ovat olleet hyviä juoksemalla vielä viimeiselläkin viikolla 2-3 parinkympinlenkkiä, tein päätöksen muuttaa suunnitelmia. Pitkälti päätös perustuu etureidessä olevaan pieneen revähtymään, joka on nyt vaivannut viimeiset päivät. Pari huonosti nukuttua yötä revähtymästä johtyvasta särystä on myös takana. Lauantaina jalka on toivottavasti kunnossa ja juoksu sujuu hyvin vielä aamun tunteina.

Alkuviikko on mennyt seuraavasti. Maanantaina kävin kiertämässä Iltarasteilla 5km radan kevyesti juosten. Yritin pitää sykkeen alle 140, joka on tietysti hieman hankalaa metsässä juostaessa. Aikaa meni 50 min ja keskisyke oli juuri sopiva (135). Suunnistus sujui mallikkaasti, mutta tuolla vauhdilla sen pitäisikin. Lisäksi juoksin iltarasteilta kotiin 10.5km/0.55h. Tiistai meni hieronnassa, jossa tuo revähdyskin todettiin. Myös hieronta oli enemmän "pistehierontaa"...katsotaan miten se sopii kisaviikolle. Keskiviikkona olin fillarilla töissä 46km/1.58h kevyesti. On muuten kova laji tuo työmatkapyöräily, kun taas oli liikenteessä näitä
puikahdan-vielä-tuosta-tyyppejä. On se vaikeeta ottaa muita huomioon liikenteessä. Torstaina kävin aamulla ennen töitä kevyellä 4.5km/0.25h juoksulenkillä.

Tankkauksen aloitin keskiviikkona ja perjantaina suunnittelen juoksevani vielä yhden lyhyen lenkin. Lauantaina lähden mahdollisesti seuraamaan HS:n järjestämää Suunto-Games kisaa ennen Perniöön lähtöä.

Ei kommentteja:

Treeniyhteenveto 2023

Vuotta on vielä pari päivää jäljellä, mutta tässä vähän yhteenvetoa treeneistä (päivitetty 2.1.2024). Datat tulee Polar Flown puolelta: Koko...