sunnuntai 18. tammikuuta 2009

E24 - part VII

Viikko 3 on nyt juostu. Käytännössä tämä on ollut yritys saada taas jonkinlainen tuntuma juoksemiseen. Alkuviikko meni lyhyiden lenkkien merkeissä. Sykkeet oli vähän hakusessa, mutta olo parani mitä pidemmälle viikkoa mentiin. Tiputin vauhtia aika reilusti pitääkseni sykkeet sillä tasolla missä ne pitäisikin olla. Nyt viikonloppuna tein pari pidempää lenkkiä, mutta näiden lenkkien yhteydessä huomasi, ettei voimat ole vielä palautuneet flunssan jälkeen. Meno oli huomattavan raskasta aikaisempaan verrattuna. Onneksi sykkeet ovat nyt lähes palautuneet normaaleiksi. Viikon saldona kertyi juoksua runsaat 9 tuntia (tai n.98km). Ainoastaan sunnuntain 23km lenkin tein ulkona, muut lenkit matolla sisällä lämpimässä.

Tulevalla viikolla olisi tarkoitus juosta noin 7-8 tuntia ja panostaa aika paljon venyttelyyn. Lisäksi ainakin yhden kerran käyn hierojalla. Tämä siis alustava suunnitelma. Katsotaan miten se onnistuu.

Ei kommentteja:

Treeniyhteenveto 2023

Vuotta on vielä pari päivää jäljellä, mutta tässä vähän yhteenvetoa treeneistä (päivitetty 2.1.2024). Datat tulee Polar Flown puolelta: Koko...