lauantai 10. tammikuuta 2009

E24 - part V

Viikko 2 alkaa olla lopuillaan ja viikon harjoitussaldo on pyöreät nolla. Tämän viikon piti olla viimeinen kova viikko ennen kaksnelosta, mutta flunssan takia harjoittelemaan ei olla päästy. Toisaalta eteenpäinkin ollaan menty, kun kuumetta ei ole ollut enää pariin päivään. Torstaina aloittamani antibioottikuuri toivottavasti myös edesauttaa paranemista. Myös vähän vanhempia parannuskeinoja on kokeiltu...nimittäin sipulimaitoa. Kertookohan tuo enemmän jo jonkinlaisesta epätoivosta?

Kuumetta ei tosiaan enää ole ollut, mutta haluan nyt vetää varman päälle tämän paranemisen ja suunnitelmissa on tehdä ensimmäinen treeni vasta ensi maanantaina. Tuo vajaat kolme viikkoa riittää hyvin päästä takaisin rytmiin, jos vain tuo flunssa ei tule takaisin. Ensimmäiset lenkit tulee varmaan tehtyä sisällä matolla. Sen suurempia määriä en kuitenkaan enää ensi viikolla ajatellut tehdä, jos nyt muutaman lenkin saisi tehtyä. Viikon päästä sitten varmaan voikin jo tarkistaa noita kaksnelosen tavoitteita mikäli tarvetta ilmenee.

Ei kommentteja:

Viikko 19 ja treenileiri Barkley-maastoissa

Olipa hieno viikko kaiken kaikkiaan. Viisi täyttä treenipäivää Barkley Marathonin maisemissa Frozen Head State Parkissa. Alla pientä tarina...