torstai 29. toukokuuta 2008

Keventelyä

Viikko on alkanut harjoittelun kannalta rauhallisesti. Maanantaina tein kevyen selkä/vatsa treenin salilla sekä kävin illalla hierojalla. Jalat olivat todella hyvässä kunnossa siihen nähden, että juoksua on tullut viime viikkoina enemmän kuin koskaan. Ainoastaan pohkeet olivat hieman jäykät. Varasin yhden hierontakerran vielä ensi viikolle ennen kisaa.

Tiistaina kävin suunnistamassa firmaliigassa C-radan 5km, aikaa meni hieman alle 40min. Juoksu kulki kuin unelma, kun rata oli vielä tehty aika nopeaksi. Polkuja ja teitä pääsi hyvin käyttämään hyväkseen. Vain yksi minuutin puolentoista pummi koko radalla, kun tein samaistusvirheen suon jälkeiselle kalliolle noustessani. Olin väärässä notkossa. Keskisyke oli koko reissulla 165, joka sekin kertoo suunnistuksenkin sujuneen hyvin. Eilen keskiviikkona kävin juoksemassa matolla 20km/1.41h kisavauhdilla. Ja tunne oli edelleen todella rento.

Loppuviikoksi on luvattu lämmintä keliä ja sehän sopii hyvin, kun ohjelmassa on pari mukavaa metsälenkkiä. Juotavaa on syytä varata mukaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No mutta täällähän on hyvä blogi. Kova näyttää kuntosi olevan, alle 5:20 vauhdilla pitkiä maastolenkkejä. Minä viimeistelen tämän viikon juoksemalla 6-7 km:n PK-lenkkejä rennolla askeleella 35-40 km. Yksi lenkeistä mennään VK-alueella.
Kisaviikolla käyn ilmeisesti kerran tai kaksi vaan tuulettamassa kisa-asua. Hermolenkkejä ovat enemmän.
Tuleekohan tämä tuplana?

Treeniyhteenveto 2023

Vuotta on vielä pari päivää jäljellä, mutta tässä vähän yhteenvetoa treeneistä (päivitetty 2.1.2024). Datat tulee Polar Flown puolelta: Koko...