maanantai 12. toukokuuta 2008

Viikko 19

Alkuviikosta tehdyn rypäsharjoituksen jälkeen oli tarkoitukseni pitää yksi lepopäivä torstaina. Ohjelmaan tuli kuitenkin kaksi lepopäivää, kun perjantaille suunniteltu fillarointi töihin muuttui autoiluksi. Kiireinen pe-iltaohjelma vaati ohjelman muuttamista ja työmatkan tekemistä autolla. Loput viikon kilometreistä juoksinkin sitten lauantaina 17km sekä sunnuntaina 23km Nuuksion maisemissa. Viikolle juoksulenkkejä kertyi kuusi kappaletta (23+23+23+23+17+23=132km/12.26h) eikä käytännössä mitään muuta harjoitusta. Eli aika yksipuoliseksi meni tämä viikko. Parin päivän tauko aiheutti myös sen, että lauantain lenkillä vasen polvi oli todella kipeä, ja jouduin käytännössä kävelemään kaikki jyrkemmät ylämäet. Lauantain lenkki sekä perusteellinen venyttelysarja tekivätkin sunnuntain menosta jo lähes nautinnollista, jos sellaista sanaa voi käyttää näillä polvilla.

Tulevalla viikolla siirryn taas juoksumatolle ja yritän saada säästettyä polvia
mahdollisimman paljon. Jäljellä on vielä kaksi kovaa viikkoa. Onneksi salikorttini on voimassa toukokuun loppuun, joten voin juosta matolla viimeiset viikot ennen Suomi-juoksua. Lisäksi yritän saada mahtumaan yhden fillaripäivän juoksujen väliin.

Ei kommentteja:

Treeniyhteenveto 2023

Vuotta on vielä pari päivää jäljellä, mutta tässä vähän yhteenvetoa treeneistä (päivitetty 2.1.2024). Datat tulee Polar Flown puolelta: Koko...