torstai 15. toukokuuta 2008

Lentävä matto

Viikon ensimmäiset lenkit ovat sujuneet hyvin rennosti sisätiloissa. Juoksumatto on laulanut seuraavasti: maanantaina 23km/2.01h, tiistaina 30km/2.44h ja keskiviikkona 20km/1.50h. Maanantain lenkki oli suunniteltu vähän pidemmäksi, mutta olo oli jotenkin niin vetämätön, ettei huvittanut juosta sen enempää. Lisäksi polvet olivat edelleen hieman kipeät edellisen viikon metsälenkeistä. Loput lenkit ovat menneet suunnitellusti ja viikon tavoitekilometrit pitäisi saavutta "helposti" vaikka sunnuntai meneekin kyläilyn merkeissä.

Edellisen päivän venyttelyt kyllä huomaa seuraavan päivän lenkillä...ja varsinkin venyttelemättä jättämisen. Tähän olen yrittänyt kiinnittää huomiota. Lisäksi yritän kahdesti päivässä tehdä ultrakevyitä harjoituksia polven ja erityisesti lumpiojänteen vahvistamiseksi. Tämä onnistuu helposti konttorirotalta töiden lomassakin. Suomi-juoksun jälkeen pitää polvien kuntouttamiseen panostaa enemmän aikaa. Varsinkin nyt, kun anomus osallistumisoikeudesta syksyn juoksutapahtumaan tuonne Välimeren suuntaan lähti postissa tiistaina.

Ei kommentteja:

Viikko 23 ja Jukola treeniä

Viikon alkaessa Jukolaan on enää vajaat kaksi viikkoa ja edellisestä suunnistusharjoituksesta aikaa melkein kaksi vuotta. Vuoden 2016 Jukol...