keskiviikko 6. elokuuta 2008

Jesper ja Sarah kylässä


World Run II projektin kimpussa juoksevat Jesper Olsen ja Sarah Barnett juoksevat tällä viikolla viimeisiä etappeja Suomen puolella ennen siirtymistä laivalla Ruotsiin. Tänään vuorossa oli heille lyhyt etappi Helsingistä Espooseen. Matkaa kertyi noin 30km ja perillä oltiin aikaisen lähdön ansiosta jo vähän ennen puolta päivää. Päivälevon jälkeen on illalla luvassa kahden mailin mittainen Rauhanmaili –juoksu Munkinpuistossa, josta mukaan tuli myös joukko kuvia.

Itse juoksin tänään pitkänmatkalaisten seurassa jostain Lippajärven kohdilta kotiin asti. Pidettiin pari lyhyttä pysähdystä ja oman kellon mukaan juoksuaika oli siinä 76min. Matkaa kertyi gps:n mukaan 14.3km, joka kuitenkin taitaa olla hieman yläkanttiin, ehkä. Loppua kohden alkoi vauhti kiihtyä, joka saattoi johtua myös päivän lyhyestä juoksumäärästä. Perillä ei Jesperin tai Sarahin kasvoilla ollut edes väsymisen merkkejä, toisin kuin allekirjoittaneella.

Yhdessä juoksijoiden kanssa vietetyn päivän jälkeen voi vain ihastella heidän ystävällisyyttään ja kunnioitusta muita kohtaan. Kaikenlaisen avun tarjoaminen arkisissakin asioissa vaati kovaa neuvottelua - niin kovasti he halusivat olla vaivaamatta meitä omilla asioillaan. Mutta avun tarjoaminen päivän ajaksi ei ole mitään, kun ajattelee, minkälaista urakkaa he ovat viemässä läpi. Tai oikeastaan sana "urakka" on täysin väärä sana heidän tapauksessaan. Sen verran elämäntapajuoksijoita he ovat.


Ei kommentteja:

Kolme viikkoa ja kohti Sinister7 kisaa

Kolme viikkoa on taas kulunut edellisestä päivityksestä. Aika on taas ollut vähän kortilla tai sanotaanko, että blogi jäänyt vähemmälle prio...