sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Viikko 46 hyvää treeniä

Olipa ihan hyvä treeniviikko. Tavoitteeva ollut 20 tuntia täyttyi ja oli siinä ihan hyviäkin treenejä välissä. Alkuviikko meni kipeiden etureisien kanssa sunnuntaisen Malminkartanotreenin takia. Tiistaina ja torstaina tein vähän pidemmät lenkit ja keskiviikkona kävin salilla. Pohjelihas on viimeinkin taas kunnossa ja uskalsin tehdä normi hypyt. Tein myös pitkästä aikaa muutaman kyykkysarjan ja pari seuraavaa päivää menikin sitten kipeiden takareisien kanssa.
Perjantai ja lauantai oli kevyitä päiviä, kun käytiin Raumalla. Siellä ruusut vielä kukkii.


Sunnuntaina tein sitten 4,5 tunnin lenkin Nuuksiossa. Oli ensin tarkoitus lähteä Sysikallion yhteistreeniin, mutta aamulla päätin hakea pari Mammuttimarssin rastia pois ja kiertää samalla uusia polkuja ja umpimetsää. Matkaa tuli noin 36 kilsaa ja roskia tuli kerättyä pieni muovikassillinen. Hieno päivä.Illalla vielä coachi hoiti jalat kuntoon niin ensi viikko päästään aloittamaan hyvällä tempolla. Tällä viikolla treeniä yhteensä 20,5 tuntia, jossa juoksua 128 kilsaa ja fillaria 130 kilsaa. Ensi viikolla taas pari napsua lisää.

Ei kommentteja:

Viikko 1 ja 2 ja Loppiaisrogaining

Loppiainen sattui tänä vuonna sunnuntaille enkä enää Loppiaisrogan jälkeen jaksanut alkaa kirjoittaa yhteenvetoa viikosta ja itse rogasta. ...