sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Viikko 43 ja 44

Melkoista menoa on pari viimeistä viikkoa ollut. Treenitunteja on yritetty kasata samalla kuin Mammuttimarssin viimeisiä ihmettelyjä ratojen kanssa ollaan pohdittu. Aika ei siis ole käynyt pitkäksi vaan päinvastoin ohjelmaa on ollut.

Edellisellä viikolla tarkoitus oli saada kasaan runsaat 20 tuntia. Vähän oli kuitenkin jo raskasta menoa, kun takana oli jo pari kovempaa viikkoa. Lisäksi vasen pohje alkoi vihoitella alkuviikosta ja jouduin lyhentämään lenkkejä suunnitellusta. Siitä syystä viikko jäi vajaaksi, mutta toisaalta viikonloppuna meno tuntui jo paremmalta ja pohje antoi juosta jo lähes normaalisti.

Sain tehtyä viikon aikana kolme pyörälenkkiä, joista kertyi runsaat viisi tuntia treeni. Juoksulenkkejä sain kasaan viisi, joista kertyi vajaat 12 tuntia. Lisäksi kävin kolmesti salilla tehden joka kerralla hyppyharjoitukset. Ehkä siitä syystä tuo pohjelihas ärtyi ja verotti viikolla noita juoksujakin.

Sunnuntaina kävin vielä juoksemassa Sysikallio Sprint Cupin. Pohjille juoksin ensin kotoa Sysikallioon sekä kaksi kierrosta kisareitillä. Sitten kolmannella kierroksella kellotettiin aikaa yhteislähdöllä. Otin alun vähän rauhallisemmin, koska reitillä on alussa paljon kovia nousuja ja vähemmän juostavaa pätkää. Puolimatkan jälkeen tulee jo vähän juostaviakin pätkiä ja siinä kohdassa auttaa, kun jaloissa on vielä vähän enemmän puhtia. Kärki meni omia menojaan ja juoksin alussa ehkä joukon puoli välissä. Siitä sitten ohitin joitakin kavereita ja keskivaiheilla sain aavistuksen lisättyä vauhtia, Tai sitten muilla alkoi vauhti painaa. Sain kiinni Anna ja siinä olikin hyvä vauhti sitten loppuun asti. Pääsimme maaliin alle 28 minuuttia. Loppuaika 27.25. En etukäteen uskonut pystyväni alle 30 minuutin kierrokseen. Tulokset.

Treenitunteja kertyi edelliselle viikolle 19. Kolmen edellisen viikon treenit oli nyt yhteensä runsaat 57 tuntia, jossa juoksua 298 kilsaa ja fillaria 310 kilsaa. Tähän kohtaa oli hyvä pitää lepoviikko varsinkin, kun ohjelmassa oli Mammuttimarssin järjestäminen.

Tämä viikko menikin sitten treenien suhteen levon merkeissä. Maanantaina ja tiistaina tuli käytyä fillaroimassa ja tiistaina vielä punttisalilla. Keskiviikko meni järjestelyhommissa ja torstaina vietiin KilonGepardin kanssa viimeiset rastit paikoilleen. Siinä ei liikuntaa tullut paljoa. Riitti, kun ajoi autoa paikasta toiseen ja Gepardi hoiti juoksuhommat.

Viikonloppu meni kisoja järjestäessä. Kirjoitan siitä oman raportin tässä heti alkuviikosta kun ne on tuoreessa muistissa. Tai ainakin sen mitä muistan, kun valvottua tuli yhteensä 42 tuntia.

Ei kommentteja:

Viikko 1 ja 2 ja Loppiaisrogaining

Loppiainen sattui tänä vuonna sunnuntaille enkä enää Loppiaisrogan jälkeen jaksanut alkaa kirjoittaa yhteenvetoa viikosta ja itse rogasta. ...