tiistai 21. lokakuuta 2014

Viikko 42 ja Sysikallio yhteislenkillä

Vähän on taas myöhässä viikkoraportti. Kiirettä on pidellyt aika monella rintamalla just näihin aikoihin. Tuntuu, että vuorokausi ei aina riitä mitenkään kaikkien hommien tekemiseen. Osa onkin pakko jättää tekemättä. Mutta ei kuitenkaan treenejä ;-)

Viime viikolla oli tavoite saada treenitunnit sinne 20 tunnin tuntumaan siten, että pääpaino olisi ollut juoksun puolella. Ja sinnehän ne sitten lopulta nousivatkin. Aika tasaisesti tuli treeniä tehtyä koko viikon vaikkakaan ei yhtään sellaista ultrapitkää lenkkiä.

Maanantaina ja keskiviikkona kävin fillarilla töissä. Maanataina tein kotiin tullessa pienen lisälenkin ja keskiviikkona poikkesin mukaan syksyn ensimmäiseen viralliseen Sysikallio treeniin. Kierrettiin porukalla reitti kahdesti läpi ja ihmeteltiin muuttunutta ilmettä. Nousua on viime vuoteen verrattuna tuplasti ja matka suurin piirtein sama. Vielä on reitillä paljon sammalta, mutta eiköhän nämä yhteislenkit tee tehtäväänsä ja ura on puhdas joulukuussa.

Tiistaina ja torstaina kävin päivällä salilla tekemässä normaalit coretreenit sekä hyppysarjat. Salitreeniin ollaan päästy mukavasti sisälle, kun jalat eivät tunnu harjoituksen jälkeen enää edes väsyneiltä. Tai sitten pitäisi pidentää sarjoja. Molemmille päiville tuli vielä toinen treeni juoksun muodossa, tiistaina 2,5h ja torstaina 1,5h.

Perjantaina kävin viemässä Mammuttimarssin rasteja juosten vajaan kolmen tunnin ajan ja lauantaina aikaa kului tossuilla vajaat 4,5 tuntia. Keli oli lauantaina aivan mahtava, aamulla mittari näytti kuusi pakkasastetta. Alla muutama kuva

Sunnuntaina oli viikon toinen Sysikallio yhteislenkki, jossa tuli taas käytyä. Juostiin edelleen pari kierrosta, paikalle oli kuusi innokasta rymyäjää. Keli oli täydellinen vastakohta lauantaille. Vettä satoi lähes koko päivän.

Viikolle tuli treeniä runsaat 20 tuntia, jossa 14 tuntia juoksua, 1,5 tuntia punttisalia ja loput fillaria. Tällä viikolla otetaan samanlainen satsi ja nokitetaan vielä määrää parilla tunnilla jos mahdollista.

Ei kommentteja:

Viikko 1 ja 2 ja Loppiaisrogaining

Loppiainen sattui tänä vuonna sunnuntaille enkä enää Loppiaisrogan jälkeen jaksanut alkaa kirjoittaa yhteenvetoa viikosta ja itse rogasta. ...