maanantai 13. lokakuuta 2014

Viikko 41 ja lisää määrää

Sääennusteet ovat lupailleet jatkuvasti kelien kylmenevän, mutta aina niitä lämpimiä kelejä tuntuu vaan riittävän. Tällä viikolla ei yölämpötilat tainneet käväistä lainkaan pakkasella ja päivälläkin on ollut välillä hyvinkin lämmintä vuodenaikaan nähden. Toivottavasti meno muuttuu lokakuun lopussa, kun Mammuttimarssissa mittaillaan porukan sietokykyä.

Oma treeni viikko on mennyt edelleen Mammuttimarssin ratojen parissa. Alkuviikosta yritin kuitenkin saada hieman enemmän juoksua kuvaan, kun tiesin viikonlopun menevän taas fillarin selässä istuskellessa. Tunteja oli viikolle tarkoitus saada 18 tunnin verran.

Maanantaina kävin fillarilla töissä, kotimatkalla tein vielä pienen lisälenkin. Illalla kävin vielä lyhyellä tunnin mittaisella lenkillä. Kropassa oli hyvä tunne, kun edellinen viikko oli ollut kevyt. Tiistaina kävin lounastauolla salilla. Uudet hyppysarjat alkavat kulkea jo paremmin ja pohkeetkin ovat tottuneet rasitukseen. Illalla tein puolentoista tunnin lenkin rauhallisella vauhdilla.

Keskiviikkona kävin töissä juosten molempiin suuntiin. Aamulenkki oli normaalin raskas, varsinkin kun aamut ovat jo todella pimeitä lähtiessä. Kotiinpäin lenkki sujui jo paremmin. Torstaista tuli lepopäivä vaikka lyhyen lenkin olin siihenkin suunnitellut. Perjantaina kävin töiden jälkeen Nuuksiossa kiertämässä runsaan parituntisen lenkin poluilla. Vähän oli raskasta menoa, kun yritin pitää vähän parempaa vauhtia. Pitkospuut olivat todella liukkaat sateiden jälkeen.

Viikonloppu menikin Mammuttimarssin ratojen parissa. Lauantaina tuli fillaroitua vajaat neljä tuntia, tai mahtui sinne jokunen metsäpätkäkin, jossa pyörää joutui puskemaan ihan tosissaan päästäkseen läpi. Sunnuntaina aikaa meni vajaat kuusi tuntia, jossa pieni osa juosten ja loput pyöräillen. Sadekelit ovat tehneet polut ihanan kuraisiksi ja fillari olikin melkoisessa kunnossa lenkin jälkeen, muista varusteista puhumattakaan.


Viikolle kertyi tunteja vajaat 19, jossa juoksua 88 kilsaa ja fillarilla noin 140 kilsaa. Seuraavalla viiolla olisi tarkoitus kerätä ainakin sama määrä tunteja, mutta kerätä ne muualta kuin fillaroinnista. Ehkäpä sinne Hyppykalliollekin ehtisi ensi viikon aikana.

Polkujuoksu on taas tällä viikolla ollut hienosti esillä valtakunnallisessa mediassa. Yle areenasta voi käydä katsomassa lauantaina esitetyn ohjelman, jossa Janne Hietala ja Mikko Peltola keskustelevat aiheesta TV2:ssa.

Myös PePowood on ollut tuotteliaalla päällä viikonloppuna ja uutta kuvamateriaalia on julkaistu Mammuttimarssista (huom. K18).


MammuttiMarssi2014 2 from Imatran Voima on Vimeo.


Ei kommentteja:

Viikko 1 ja 2 ja Loppiaisrogaining

Loppiainen sattui tänä vuonna sunnuntaille enkä enää Loppiaisrogan jälkeen jaksanut alkaa kirjoittaa yhteenvetoa viikosta ja itse rogasta. ...