sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Viikko 40 ja väliviikko

Taas on yksi viikko tästäkin vuodesta ohi. Syksy etenee vauhdilla vaikka aina sitä ei ulos katsoessaan uskoisi. Kelit on tälläkin viikolla olleet mitä parhaimmat.

Tällä viikolla oli tarkoitus ottaa vähän rauhallisemmin ja kerätä sellaiset kahdeksan treenituntia. Viime viikolla aloitettu salikausi sai jatkoa tälläkin viikolla. Uusia hyppysarjoja vähän lisättiin, jonka johdosta takareidet olikin sitten pari päivää aika jumissa.

Pari päivää meni työmatkoja fillaroidessa ja muuten viikkoon mahtui kolme juoksulenkkiä. Sunnuntaina kävin juoksemassa parituntisen lenkin Nuuksiossa. Alla muutama kuva syksyisestä Nuuksiosta.

Metsässä on aika märkää jo paikoin

Portti

Yksi Nuuksion nuotiopaikoista

Aurinkokin paistoi välillä
Viikolle kertyi vajaa 10 tuntia treeniä. Ensi viikolla alkaa seuraava kolmen viikon treeniputki. Tarkoitus olisi saada kasaan vähän enemmän juoksukilsoja, mutta myös pyöräilyä. Viikonloppuna olisi tarkoitus käväistä tekemässä jokin mäkitreeni jos aikataulut sallivat. Tällä viikolla tuli myös hankittua itsellekin uusi Polarin v800 mittari. Ja tällä kertaa sinisenä.


Polarin sykemittareita...rcx,rs800 ja pari v800 mittaria 

Eilen lauantaina juostiin Kolilla taas perinteinen Vaarojen Maraton. Ultra sarjassa saatiin uusi reittiennätys, kun Antti Lepistö voitti ylivoimaisesti ajalla 8.36. Parannusta viimevuotiseen voittoaikaan tuli varttitunti ja voittomarginaali seuraavana maaliin tulleeseen Joonas Kortelaiseen muhkeat 40 minuuttia.

Suomen ensimmäisen Buff Trail Tourin Finlandin voiton vei miesten puolella Janne Hietala ja naisissa Maija Oravamäki. Janne oli Kolilla lauantaina toisena 10 minuuttia Henri Ansiolle hävinneenä. Naisten puolella Maija voitti selvällä erolla viimeisen osakisan Kolilla lauantaina. Onnittelut molemmille.

Janne Swinghillin mäessä tämän vuoden NC kisassa
Vaarojen Maratonin tulokset ja Buff Trail Tourin Finlandin tulokset.

Northern Ultra Trail Service – NUTS

Kun tämän vuoden kisasirkusta laitetaan kovaa vauhtia pakettiin niin jo tiistaina aukeaa ilmoittautuminen ensi vuoden Karhunkierroksen kisaan Rukalla. Matkoina on 160 / 80 / 53 km sekä uusina matkoina 31 ja 8 kilsaa. Tuo pitkä matka kyllä kiinnostaisi. Muiden Buff Trail Tourin Finlandin osakisojen paikkoihin ja aikoihin voi tutustua TTF:n 2015-sivuilla.Mutta mutta, onhan niitä kisoja jäljellä vielä täällä meilläkin. Jo perinteinen Mammuttimarssi järjestetään runsaan kolmen viikon päästä ja kisakeskuksena toimii Vihdin Työväentalo. Tarjolla on jo tutuksi tulleet matkat alkaen 170 kilsan matkasta ja päättyen sinne noin 30 kilsan reittiin. Kilpailukutsu, josta löytyy ohjeet ilmoittautumiseen, on nähtävillä PePon sivuilla.
Ei kommentteja:

Viikko 1 ja 2 ja Loppiaisrogaining

Loppiainen sattui tänä vuonna sunnuntaille enkä enää Loppiaisrogan jälkeen jaksanut alkaa kirjoittaa yhteenvetoa viikosta ja itse rogasta. ...