sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Viikko 47 ja kiirettä piisaa

Taas yksi melko hyvä treeniviikko on takana. Vähän alkaa ehkä rasitus jo tuntumaan ja kaiken muun kiireen keskellä tekeminen on välillä aika raskaan tuntuista. Heti alkuviikosta lenkit jäi vajaiksi eikä sitä saanut kurottua enää kiinni loppuviikon aikana.

Maanantaina, tiistaina ja torstaina kävin fillarilla töissä. Tein vähän lisälenkkiä mutta ei mitään erityistä. Maanantaina ja torstaina juoksin vielä matolla tunnin puolitoista, joista maanantainen lenkki oli vähän kiihtyvävauhtinen loppua kohden. Keskiviikkona kävin juosten töissä ja kotiin tullessa kiersin vielä järven ympäri. Vielä lopussakin oli melko hyvä tunne.

Perjantaina kiersin Nuuksiota töiden jälkeen lamppu päässä. Runsaat kolme tuntia meni mukavasti. Iltapäivällä oli alkanut sataa lunta ja metsässä oli iltaan mennessä viitisen senttiä lunta.Siikarannan joulukuusi

Lauantaina käytiin pikavisiitillä Imatralla. Kotiin tultuamme vedin sortsit jalkaan ja juoksin puolen tunnin saunalenkin matolla. Jalat sai kaivattua liikuntaa useamman tunnin autossa istuskelun vastapainoksi.

Sunnuntaina oli vuorossa Hyppykallio, jossa ei ole tullut käytyä sitten viime kevään. Kallioita kierrellessä meni kolme ja puoli tuntia sekä tunti fillarointiin sinne ja takas. Otin itse lenkin aika rauhassa, kun yksikseen ei viitsi ihan pahimpia nousuja tai laskuja tehdä. Peuran jälkiä oli taas lumessa todella paljon ja niitä oli kiva seuralla välillä.

Illalla coachi taas viritti jalat kuntoon. Kyllä kelpaa!

Jäätynyttä sammalta

Vielä löytyy suppiloita

Maisemaa Nuuksiossa

Viikolle tuli yhteensä 20 tuntia treeniä, jossa 111 kilsaa juoksua ja 130 kilsaa fillaria. Salille en ehtinyt kertaakaan, joka oli huono asia. Ensi viikolla olisi tarkoitus vetää viimeinen määräviikko ennen Sysikallion kisaa. Ja tietysti pari napsua lisää määrää. Sitten alkaa kolmen viikon keventely kohti kisaa.

Ensi lauantaina on tarkoitus illalla juosta Nuuksio Classicin reitti lampuilla. Muutama kaverikin on jo ilmoittautunut mukaan. Eiköhän me saada kasaan hyvät pikku joulut.

Ei kommentteja:

Viikko 1 ja 2 ja Loppiaisrogaining

Loppiainen sattui tänä vuonna sunnuntaille enkä enää Loppiaisrogan jälkeen jaksanut alkaa kirjoittaa yhteenvetoa viikosta ja itse rogasta. ...