torstai 21. kesäkuuta 2012

Yhteislenkiä

Jukolasta kotiuduttiin sunnuntaina ja pari päivää on mennyt kamppeita kuivatellessa ja siivotessa. Sunnuntaina kisapaikalla alkanut reipas sade kasteli käytännössä kaikki tavarat. Maanantaina ja tiistaina olen ottanut rennosti harjoittelun suhteen ja liikuskellut vain fillarilla töihin ja takas. Keskiviikkona oli sitten vuorossa toinen Nuuksio Classicin yhteislenkki. Nyt lähtöpaikkana oli Kattila, jonne meiltä tulee matkaa sellainen vajaa 11 kilsaa metsiä pitkin. Tullessani Kattilaan oli väkeä paikalla jo melkoisesti. Ja tulihan sinne sitten tuttujakin, kun   "The North Js" kaarsivat autolla paikalle. Juha ja Janne olivat aivan innoissaan tulevasta Off GTA reissustaan ja siitä riittikin mukavasti juttua. Noin parin viikon mittainen reissu Alpeilla on varmasti ikimuistoinen. Toivotaan heille hyvää keliä ja mahtavia muistoja. Lisäksi paikalle tuli Endurancea viime viikonloppuna Jukolassa edustanut JanneS.


Juha, JanneS ja Janne
Järjestäjien puolelta Terho oli organisoimassa lenkkiä. Taustalla Salomonin
testitossuja, joita oli mahdollista kokeilla lenkillä.

Lampaat ihmettelivät parkkipaikalla ollutta kuhinaa. Hulluja noi
juoksijat, kun tässä voi vain lepäillä auringossa ja syödä ruohoa.
Porukalla tehtiin vajaan puolentoista tunnin lenkki tuttuja polkuja pitkin. Jalassa oli Jukolasta ostetut uudet Salomonin Speedcross 3 (korko)kengät. Heti kotoa lähdettyä oli jalassa tuttu tunne, kun olen aikaisemmalla mallilla juossut jo useamman vuoden ajan. Ainoastaan pohjallisen vaihdoin ennen lenkille lähtöä, kun ne eivät edellisenkään mallin kanssa tuntuneet sopivilta. Ensivaikutelma oli hyvä ja tällä tossulla tulen varmaan juoksemaan pidemmät matkat. Lenkille tuli mittaa yhteensä 32 kilsaa eli hyvästä treenistä oli kyse.

Nuuksio Classic tapahtumasta oli tehty juttu paikalliseen Länsiväylä -lehteen. Pari isoa kuvaa painetussa versiossa ja verkossakin oli juttu julkaistu. Hienoa julkisuutta, joka varmasti lisää taas tietoisuutta tapahtumasta.

Rhododendronit ovat lähes kukkineet, mutta nyt pihallamme ovat kukkaan puhkeamassa unikot. Aivan mahtavia, lähes kämmenen kokoisia, kukkia.
Unikon kukka.
Hyvää Juhannusta kaikille!

Ei kommentteja:

Viikko 27 ja vähän uutta

Tälle viikolle oli luvassa pientä uutta juttua, kun ainakin parin vuoden takainen haave alkoi käytännössä saamaan muotoaan. Kyseessä on sii...