sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Retki-Rogaining 24h

Neljä kuukautta on pitkä aika. Siinä ehtii harjoitella vaikka miten paljon, kunhan pysyy terveenä. Tammikuisen kaksnelosen ja Surgéresin välissä on juuri se neljä kuukautta. Ranskan ja syksyisen Spartathlonin välissä on taas neljä kuukautta. Tässä välissä tarkoituksena on kuitenkin osallistua ensimmäiseen rogaining -kisaan. Heinäkuun lopussa järjestettävä Retki-Rogaining Tampereen seudulla on juuri sopivasti puolessa välissä Ranskan ja Kreikan kisoja. Tarkempaa tietoa kisapaikasta ei vielä ole, mutta perinteisesti hämäläinen maasto on ollut erittäin peitteistä ja vaikeakulkuista.

Muuten ei treenirintamalla ole paljoa kerrottavaa. Viikon saldo on n. 60 km juoksua ja paljon lumitöitä. Nää lumityöt on muuten hyvää treeniä koko kropalle. Hiihtoa ei ole paljoa kertynyt, mikä onkin aika harmillista. Parin viikon päästä kaadetan kolme isoa kuusta pihasta ja niiden saattaminen polttopuiksi onkin mukavaa ajanvietettä. Saattaa siinä muutama hikipisarakin irrota hangessa puita kantaessa. Pohjustustyönä ollaan luotu lunta vähän isommalta alueelta homman helpottamiseksi.

Ei kommentteja:

Viikko 27 ja vähän uutta

Tälle viikolle oli luvassa pientä uutta juttua, kun ainakin parin vuoden takainen haave alkoi käytännössä saamaan muotoaan. Kyseessä on sii...