maanantai 9. marraskuuta 2009

Viikko seuran syysleirin jälkeen

Tarkoituksena oli ottaa aika kevyesti leirin jälkeiset kaksi viikkoa, mutta kuluneelle viikolle ei sitten tullut kuin yksi lepopäivä ja silloinkin kävin Juhalla hieronnassa. Tosin ei tässä mitään suuriakaan määriä tullut, ihan sellaista perushauskaa ajanvietettä. Juoksua tuli neljällä lenkillä yhteensä runsaat kuusi tuntia ja fillaria vajaat kolme tuntia. Juoksukilometrit ylittivät tällä viikolla 4000km rajan. Se on melko sama tahti kuin edellisenä vuonna. Tosin harjoitustunteja on tähän mennessä kertynyt enemmän kuin viime vuonna. Eli painotus on ollut hieman eri kuin aikaisemmin, tosin ei paljoa. Lisäksi sain viikonloppuna vihdoin kasattua noi rullat autotalliin niin, että sain tehtyä loppuverryttelyt fillarin satulassa. Tuntui ihan hyvälle. Kyllä tuossa voisi pidemmänkin lenkin tehdä, ei se niin pitkästyttävää ollut. On sitä matollakin juostu useampi tunti putkeen. Lisäksi autotalli on sopivan viileä, ettei siinä ehkä tule niin kova hikikään.

Tulevalle viikolle on kertynyt jonkin verran muutakin ohjelmaa kuin ulkoilua, joten yritetään saada kasaan se mitä onnistuu. Ei oteta vielä suuria paineita harjoittelun suhteen. Muuten tuo harjoitusjakso tammikuun E24:lle alkaa olla valmiiksi suunniteltu. Tai eihän siinäkään nyt paljoa suunnittelemista ole noin viikkotasolla, kun perustana on vanha hyväksi havaittu harjoituskaava. Suunnitelmissa on vetää tasaisesti nousevalla harjoitusmäärällä aina ensi vuoden ekalle viikolle asti, jonka jälkeen sitten aloitetaan keventelyt. Juoksutuntuma on kuitenkin tarkoitus säilyttää kisaan asti, eli pelkkää lepoa ei ole luvassa.

Tuo uusi kuva blogin etusivulla on kerännyt mukavasti kommentteja. Kuva on otettu viime kevään Sakura-michi kisasta viimeisen CP:n jälkeen sunnuntaiaamuna. Matkaa on tuossa vaiheessa takana 212km ja viimeinen vajaa maratoni on edessä. Siinä coachi valaa uskoa viimeiselle osuudelle. Jalat on kuitenkin jo juostu puhki ja vaihtoehtona ei ole muuta kuin kävellä loppumatka. Tämä on sitä rinnalla kulkemista.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuva on hieno. Ja siinä on niin paljon.

Kuvanmukaisia harjoituskilometrejä toivoen. Matti I.

Santta kirjoitti...

Hienosti olet saanut kilometrejä kokoon tänä vuonna, onnittelut!

Timo kirjoitti...

Kuva on kieltämättä hieno. Kaksin aina kaunihimpi !

Viikko 27 ja vähän uutta

Tälle viikolle oli luvassa pientä uutta juttua, kun ainakin parin vuoden takainen haave alkoi käytännössä saamaan muotoaan. Kyseessä on sii...