sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Viikko 49 ja Barkley kutsuu

Noniin. Niinhän siinä kävi kuten vähän uumoiltiin. Barkley Marathons on ollut mielessä jo jonkin aikaa ja eihän se ole jättänyt rauhaan edes ajatuksissa. Meille oli coutsin kanssa selvää jo melko kauan sitten, että vuoden 2019 Barkley-karkeloihin olisi tarkoitus pyrkiä mukaan. Koskaan ei tietysti tiedä, miten valintaprosessissa käy, mutta sehän onkin sitten Lazaruksen käsissä. Tällä kertaa omat vastaukset kelpasivat mukaan pääsyyn ja paikka lähtöviivalla on nyt taskussa. Alla vähän fiiliksiä tulevasta haasteesta.


Mennyt viikko oli sairastelun jälkeen ensimmäinen kunnon treeniviikko. Tavoitteena ollut 13 tuntia tuli mukavasti täyteen. Sain viikolle tehtyä kolme juoksulenkkiä, joista Itsenäisyyspäivänä tehty lenkki oli hieman pidempi, 4:40. Lähdin Nopsakoiven ja Jussin kanssa kiertämään Montrailia tavoitteena kuitenkin juosta vain Kattilaan asti. Siitäkin tulisi vähän liian pitkä lenkki tähän kohtaan, mutta toisaalta olimme liikkeellä hitaalla vauhdilla ja ylämäet oli tarkoitus sauvoa ylös kävellen.

Lähtötunnelmissa


Ensimmäinen 25 kilsaa meni suht ok, mutta viimeinen runsas kymppi oli kyllä aika tuskainen. Reidet oli ihan puhki ja juoksuvauhti sakkasi melkoisesti. Joka tapauksessa erittäin hyvä lenkki ja tästä se taas lähtee näiden pidempien ulkoilujen tekeminen. Pari muuta lenkkiä viikolla oli tunnin ja puolentoista mittaiset.
Jaksaa, jaksaa

Tiistaina sain tehtyä hyvän salitreenin, mutta maanantain jooga jäi välistä työkiireiden takia. Salitreeniäkin tuli vain kertaalleen tehtyä, joten nyt pitää ottaa ukkoa niskasta kiinni. Tiistaina kävin vielä hierottavana Jerellä. Voi kauhistus missä kunnossa etureidet oli parin ensimmäisen jalkalenkin jälkeen.

Loput viikon tunnit tulivat fillarilla. Maanantain kävin fillarilla töissä ja lauantaina poljin runsaat kolme tuntia räntäsateessa Nuuksiossa. Ennen lauantain lenkkiä vaihdoin nastarenkaat fillariin ja se osoittautuikin hyväksi päätökseksi. Vauhdit oli aika minimissä nastarenkaiden ja sohjon takia, mutta hyvä harjoitushan se oli.

Nettikaupan puolelle saimme myyntiin nyt myös ensimmäisen kirjan. Hyppölän Teron kirjoittama "226 - fyysinen kantti" on ehdottomasti lukemisen arvoinen kirja. Siihen on myös kiva palata myöhemmin uusia treenivirikkeitä miettiessä.Polkuporinoiden puolella julkaisimme neljännen Väliporinan tänään. Käykää kuuntelemassa ja kommentoikaa ihmeessä Polkuporinoiden menoa. Ensi viikolla treenit jatkuu normaalisti, määrissä tietysti pientä nostoa.

Ei kommentteja:

Kolme viikkoa ja kohti Sinister7 kisaa

Kolme viikkoa on taas kulunut edellisestä päivityksestä. Aika on taas ollut vähän kortilla tai sanotaanko, että blogi jäänyt vähemmälle prio...