sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Viikko 43 ja eka Sysikallio treeni

Taas on yksi treeniviikko takana ja tuleva Sysikallion kisa viikkoa lähempänä. Tällä hetkellä en toteuta sen tarkempaa harjoitusohjelmaa, vaan tarkoitus on saada joitakin hyviä treenejä viikkoon. Aikataulut töissä ovat jonkin verran sekoittaneet omaa harjoittelua, mutta kyllä sinne jokunen parempikin treeni sekaan on mahtunut.

Lisäksi Sakuran uudet nettisivut valmistuivat ja nekin on julkaistu. Käykäähän katsomassa ja kertomassa kommentit.

Alkuviikosta painopiste oli pyöräilyssä työmatkojen muodossa. Lisäksi oli jooga sekä yksi nopea punttisalikäynti. Ei mitään merkittävää, mutta aika ei tahtonut riittää muuhun. Keskiviikko oli kokonaan lepopäivä.

Perjantaina ja lauantaina kävin kiertelemässä Nuuksiossa perusreittejä. Lauantaina oli niin paljon ulkoilijoita Nuuksiossa nauttimassa mahtavasta ulkoilusäästä, että  jouduin valitsemaan vähän syrjäisempiä polkuja päästäkseni kunnolla juoksemaan. Aurinko paistoi ja lämmintäkin riitti.

Lauantain auringonpaistetta

Sunnuntaina keli oli harmaan pilvinen, mutta aamulla lähdettiin isolla porukalla kiertämään Sysikallion uutta reittiä.

Rohkea porukka
Batman-Juha

Köydet talteen seuraavaan kertaan


Olipa positiivinen kokemus. Uusi reitti poikkeaa melkoisesti edellisvuoden reitistä. Tällä kertaa löytyy yllättävän paljon oikeasti juostavia osuuksia. Ylämäet tuntuvat aavistuksen loivemmilta, joka ei ainakaan paremmasta kunnosta voi johtua. Kiersimme yhteensä kuusi kierrosta noin 40-45 minuutin kierroksia. Vähän oli liikaa vaatetta päällä, kun lämpöäkin oli melkein 10 astetta.

Viikolle kertyi yhteensä 14 tuntia treeni, joista vajaa 9 juoksua/rymyä. Fillaria 82 kilsaa.


Ei kommentteja:

Viikko 6 ja pakkasista loskaan

Kovemmat pakkaset ovat ainakin hetkeksi siirtyneet muualle ja tämä viikko on mennyt aika vetisissä keleissä. Varsinkin loppuviikosta meillä...