sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Viikko 23 ja sairastelua

Mennyt viikko on ollut rauhallista menoa. Edellisellä viikolla alkanut sairastelu on jatkunut käytännössä koko viikon. Keskiviikkona käynti lääkärillä vahvisti epäilyt poskiontelotulehduksesta, joka tarkoitti käytännössä koko loppuviikon menettämistä. Viikonloppuna pääsin lopulta hiukan ulkoilemaan, ei kuitenkaan mitään varsinaista harjoittelua. Enemmänkin sellaista kropan kuulostelua.

Sairastelu on ollut harmillista myös sen kannalta, että en ole päässyt kokeilemaan uutta kelloani käytännössä yhtään. Netistä olen lukenut muiden kokemuksia ja kommentteja. Juoksupalstalta löytyy hyvin kommentteja uuden Polarin mittarin ensikokemuksista. Toivottavasti jo ensi viikolla pääsen enemmän tätä kokeilemaan. Hauska yksityiskohta Polarin Flow palvelussa on se, kun harjoituksen jälkeen sen voi katsoa uudestaan videon muodossa. Kas tässä.

Pihallamme ovat unikot taas parhaimmillaan. Alla yhdistelmä kuvia tästä kauniista kukasta.Alla taas pari hienoa uutta videota, tällä kertaa jättäri100:lta ja PePon Stairway to Hell -kisasta.
Stairway to heaven from Antti Niinikoski on Vimeo.

Viikonloppuna käytiin myös Perniössä Suomi-Juoksu 100 km kisa. Taso oli kärjessä kova, kun Finnish Marathon Runnersin Henri Ansio juoksi loppuajan 7.28. Tulokset väliaikoineen löytyvät täältä.

Tästä viikosta ei paljoa kerrottavaa jäänyt. Ensi viikolla yritetään taas päästä takaisin juoksurytmiin ja kuulostella tarkkana omaa kroppaa. Viikonloppuna ollaan Kuopiossa kisaamassa perinteisessä Jukolan viestissä. Siellä olisi tarkoitus juosta kaksi osuutta.

Ei kommentteja:

Viikko 19 ja treenileiri Barkley-maastoissa

Olipa hieno viikko kaiken kaikkiaan. Viisi täyttä treenipäivää Barkley Marathonin maisemissa Frozen Head State Parkissa. Alla pientä tarina...