perjantai 13. heinäkuuta 2012

Loma alkaa

Viimeinen työviikko ennen lomaa sujui peruskaavan mukaan. Maanantaina kävin töiden jälkeen Kattilassa kääntymässä. Parin lepopäivän jälkeen juoksu sujui mukavasti. Lonkan koukistaja ei tuntunut yhtään tällä lenkillä, ehkäpä juuri lepopäivien takia. Tiistaina ajoin aamulla fillarilla töihin. Illalla fillari joutui palaamaan autolla kotiin, kun itse sain juosta Leppävaarasta kotiin. Pidin vähän parempaa vauhtia kotiin juostessani. Tuntui hyvälle vaikka lopussa hieman sykkeet nousikin. Keskiviikko ja torstai olivat kevyitä päiviä, kun  fillaroin vain töihin ja takas.

Perjantaina kävin taas kiertelemässä polkuja Nuuksiossa runsaan parin tunnin ajan. Ilma oli todella lämmin. Aivan loistava keli aloitta lomat. Viikonloppuna lähdettiin kavereiden luokse Portaaseen. Sitä ennen käytiin kuitenkin Tammelassa, jossa juostiin Hannun kanssa runsaan puolentoista tunnin lenkki hienoissa uusissa maisemissa. Reitti oli suurimmaksi osaksi hiekkateitä ja polkua. Vain pieni osa oli asfalttia.

Viikolle kertyi yhteensä runsaat 11 tuntia treeniä, jossa 82 kilsaa juoksua.

Huomenna ohjelmassa on vähän uutta virikettä, kun Lammilla on tarkoitus osallistua kuntosarjassa Tuulonen Adventure seikkailukisaan. Parinani kuntosarjaan lähtee Teppo, jonka kanssa lähdemme hieman haistelemaan uuden lajin haasteita. Muut osalajit ovat suurin piirtein hallinnassa, mutta tuo melonta inkkarikanootilla voi tuottaa pieniä vaikeuksia. Mukaan kannattaa varmaan varata kuiva varapaita.

Nyt pihalla kukkivat sormustinkukat.


Ei kommentteja:

Viikko 19 ja treenileiri Barkley-maastoissa

Olipa hieno viikko kaiken kaikkiaan. Viisi täyttä treenipäivää Barkley Marathonin maisemissa Frozen Head State Parkissa. Alla pientä tarina...