maanantai 15. marraskuuta 2010

Viikko 45

Taas on yksi viikko takana, mutta harjoitusmäärät eivät juurikaan edellisestä lisääntyneet. Sain kasaan vajat seitsemän tuntia treeniä, jossa 51 km juoksua. Positiivisena puolena oli perjantaina juoksemani lenkki, jolloin juoksin ensimmäisen reippaamman lenkin pitkään aikaan. Parin kilsan verkan päälle juoksin kahdeksan kilsaa reipasta. Vauhti tuntui hyvälle, joten kovin kovasta vauhdista ei voinut olla kyse. Vai? Joka tapauksessa homma ei tuntunut niin pahalle kuin etukäteen olin ajatellut. Loppuun tein saman parin kilsan verkan.

Alunperin olin suunnitellut lähteväni Aktia cuppiin lauantaina, mutta en sitten viitsinyt käyttää puoltapäivää kympin lenkkiin. Tänä talvena on kuitenkin tarkoitus treenata taas pitkästä aikaa vähän vauhtiominaisuuksia. Edelliset reippaat treenit ovat viime vuoden puolelta, eikä noita reipasvauhtisia iltarastejakaan ole tullut juostua tänä vuonna yhtään. Aktia cuppi sopisi hyvin vauhtiominaisuuksien kehittymisen testijuoksuna. Jäljellä on vielä neljä osakilpailua.

Ensi vuoden kalenteriin saatiin sunnuntaina lisävalaistusta, kun Japanista tuli tieto osallistumisoikeudesta ensi vuoden Sakura-michi kisaan. Tämä on hieno uutinen varsinkin, kun pari viikkoa aikaisemmin Ranskasta oli tullut tieto, että Surgères 48 h kisaa ei järjestetä 2011. Seuraavan kerran kilpailu käydään 2012, tosin sinne halutessaan olisi hyvä pysyä neljäkasin rankinlistalla suht korkealla myös tänä vuonna.

Seuraavalla viikolla onkin sitten vuorossa Endurance syysleiri Solvallan urheiluopistolla. Tunteja luulisi kertyvän edellisviikkoja enemmän. Ja ehkäpä tuo vauhtipuolikin tulee hoidettua.

2 kommenttia:

Hietsu kirjoitti...

Tsemiä Sakuraan! Jaha, täällä tieto Surgeresin peruutuksesta olisikin ollut. Mäkin olen miettinyt Aktiaa. Päästäis ottamaan skabaa. Sinä, Tommi ja minä olemme muuten kaikki M40-sarjassa, sillä sivuilla lukee, että "ilmoittaudu siihen sarjaan, missä juokset vuonna 2011". Joulukuussa pääsisin M40-sarjaan alle 39,9-vuotiaana!

StanleyPark kirjoitti...

Moi Hietsu, Sakuraan harjoittelu pitäisi jo kohta aloittaa. Aktia voisi toimia hyvänä testinä vauhdin osalta. Mä kisaan vaan itseäni vastaan Aktiassa, mutta tule vaan mukaan. Mää olen muutenkin niin hidas, että tuollaiset nuorukaiset näyttää kantapäitä meikäläiselle ;-)

Viikko 27 ja vähän uutta

Tälle viikolle oli luvassa pientä uutta juttua, kun ainakin parin vuoden takainen haave alkoi käytännössä saamaan muotoaan. Kyseessä on sii...