sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Luppoilua

Viime viikonlopun Mammuttiruntun jälkeen on aika mennyt enimmäkseen muiden asioiden kuin liikunnan merkeissä. Rakennuspuoli alkaa olla lähes viimeistelyä vaille valmis, mutta toki aina pari reissua rautakauppaan joutuu tekemään. Nyt ostoslistalla on kuitenkin mm. jalka- sekä peitelistoja, joten se kertoo jo remontin olevan pitkällä.


Ulkoilua ei viikolle kertynyt kuin vajaa viisi tuntia, jossa vain yksi juoksulenkki. Tänään sunnuntaina tehty runsaan parin tunnin lenkki Kattilaan ja takas tuntui melko hyvälle, mutta viikon tauko juoksussa tuntui kyllä lonkissa melkoisesti. Onneksi coachin käsittely illalla toi toivottua apua. Tulevalla viikolla ei ole sen suurempaa harjoitussuunnitelmaa. Sopivasti ulkoilua muiden hommien lomassa kuulostaa tähän aikaan vuodesta hyvälle.

Tänään on Gibraltarissa juostu myös MM/EM- kisat 100 km matkalla. Suomalaismenestys oli jälleen huipputasolla Endurancen Asmo Aholan juostessa M45 -sarjan maailmanmestariksi. Lisäksi Tapio Talvitie voitti pronssia M50 -sarjassa. Tulokset ovat myös vastavien ikäsarjojen SE -tuloksia. Onnittelut! Tässä uutinen myös SUL:n sivuilla.

Linkkivihje: Mammuttimarssin sivuilta löytyy myös muiden mukana olleiden juoksijoiden raportteja ja kuvia sekä itse Mammutin raportin.

Ei kommentteja:

Viikko 27 ja vähän uutta

Tälle viikolle oli luvassa pientä uutta juttua, kun ainakin parin vuoden takainen haave alkoi käytännössä saamaan muotoaan. Kyseessä on sii...