maanantai 28. syyskuuta 2009

Sakura-michi 2010

Edellisestä kirjoituksesta on kulunut jo luvattoman pitkä aika. Ihan kokonaan meikäläisestä tuo ei ole johtunut vaan pieniä ongelmia on ollut tietokoneen löytymisen kanssa. Joillekin ihmisille ei tunnu olevan selvää, mikä on omaa ja mikä ei ole. Nyt asiat alkaa toivottavasti jälleen järjestyä ja homma palaa takaisin omalle ladulle.

Paljon on ehtinyt tapahtua tässä välissä. Ensimmäiset tunnit Japanin kielen kurssilla on jo takana, tosin kovin paljoa ei ole jäänyt mieleen. Sen verran vaikeaa tuo kieli on. Ja kun Japanin kieleen ei oikein törmää missään muualla niin sitä ei sitten myöskään kuule muualla kuin tunneilla. Katsotaan keväällä missä jamassa tämän asian suhteen ollaan.

Sakura-michi kisasta alkaa myös kuulumaan uutta tietoa. Varsinaista kutsua ei ole tullut (enkä tiedä tuleekokaan), mutta sen verran on kuitenkin tapahtunut, että kisojen web-sivuilla on julkaistu tieto ensi vuoden kisapäivistä, jotka ovat siis 16.-19. huhtikuuta. Lisäksi löytyy ilmoittautumislomake, joten kai sinne noin periaatteessa voi jo hakea.Viime viikonloppuna juostu Spartathlon tarjosi taas mukavan jännittävän viikonlopun kisakatsomossa. Suomalaisista parasta vauhtia piti heti alusta asti kovaa vauhtia lähtenyt Ari Mustala, joka juoksi Spartaan aivan loistavalla loppuajalla 29.58. Onnittelut kaikille mukanaolleille.

Omien harjoitusten osalta viikko 39 oli jo suht ok. Harjoitustunteja kertyi yhteensä runsaat 11, joista kuusi tuntia meni juostessa, kolme fillaroidessa ja 2,5 tuntia yhdistelmätreenin merkeissä (fillari+juoksu+fillari). Lepopäiviä tuli yksi. Nyt tuntuu siltä, että kropan palautuminen on suht kohdallaan ja harjoittelun voi hiljalleen aloittaa. Nyt pitää vaan suunnitella tulevat harjoitukset ennen seuraavia kisoja.

Seuraavista kisoista puheen ollen ilmoittauduin sittenkin mukaan E24:lle tammikuulle. Jäljellä olevat paikat alkoivat uhkaavasti loppua, joten nyt oli ehkä viimeinen hetki toimia. Jo kertaalleen tehty päätös olla (ikinä enää) osallistumatta Espoon kaksneloselle tuli pyörrettyä suht nopeasti, kun näytti siltä, että seuraavaan kisaan tulee liian monta kuukautta aikaa. Saapahan sitten yhden kisan sydäntalvellekin. Tuo kaksnelonen sopisi aikataulun puolesta hyvin esimerkiksi Sakura-michi kisan kanssa, kun välissä on 2,5 kuukautta. Muuten ei sen enempää päätöksiä olla tehty suuntaan eikä toiseen. Eikä tuo E24:lle osallistuminenkaan ihan kirkossakuulutettu vielä ole...

5 kommenttia:

Santta kirjoitti...

Saatiin sitten X-Caliberin kanssa sinut ylipuhutuksi E24:lle, hieno juttu ;)

Harmillinen juttu tuo yksi episodi, toivottavasti asiat ovat nyt selviämässä.

Tsemppiä treeneihin!

X-Caliber kirjoitti...

Mielenkiintoinen linkki ilmestynyt tuonne kisalinkkien sekaan. Olisikin korkea aika saada pitkästä aikaa suomalainen mukaan kyseiseen kilpailuun.

StanleyPark kirjoitti...

Joo - kisalinkkien sekaan tuli yksi uusi kisa...kun kutsu tuli postissa pari päivää sitten. Olisi hienoa käydä siellä juoksemassa. Se tarkoittaa kuitenkin Sakuran jäämistä pois ohjelmasta. Tosin kutsua ei välttämättä enää toiste tule.

Hietsu kirjoitti...

No niin. Taisin Seppolassa ehdottaakin, että osallistuisit Surgéresin 48 tunnin kisaan. Samaa mieltä, että olisi hienoa, jos siellä olisi pitkästä aikaa suomalaisia.

Ei kai sulle mitenkään liian pitkä tauko kisaamisesta tule, jos juokset nyt Vaajakoskella, tammikuussa Espoossa, maaliskuussa Ateenan 7 päivän kisan, huhtikuussa Sakuran sekä toukokuussa Surgéresin ja Nemea-Olympia-juoksun:-)

Tai jos Espoossa tulee kova tulos, niin toukokuun alussa olisi Ranskassa toinenkin kisa ja sitten on vielä nuo sun kesäkisat ennen syksyn UTMB:tä ja Spartathlonia. Etkös sä S:stäkin puhunut jossain vaiheessa?

Mut tsemppiä kilpailuohjelman laatimiseen. Surgéres olisi varmaan kokemisen arvoinen reissu ja ennen kaikkea tasokas kisa, mutta ymmärrän, että on vaikea jäädä pois Sakurastakin, kun sieltä teillä on niin hyvät muistot.

Santta kirjoitti...

Onnittelu Vaajiksen kakkostilasta. Raporttia jo odotellaan..

Viikko 27 ja vähän uutta

Tälle viikolle oli luvassa pientä uutta juttua, kun ainakin parin vuoden takainen haave alkoi käytännössä saamaan muotoaan. Kyseessä on sii...