keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Karstan poltto

Nyt on ensimmäisiä Skövden jälkeisiä harjoituksia tehty ja tuntuma on yllättävän hyvä. Maanantaina fillaroin töihin ja takas ja vaikka sykkeet oli vähän koholla, niin jaloissa tuntui olevan hyvinkin voimia tallella. Poljin aika rauhassa ulkoilusta nauttien. Virkistävää välillä olla ulkona ilman, että vettä tulee taivaan täydeltä.

Tiistaina oli vuorossa varsinainen karstan poltto, kun kävin salilla kokeilemaan Xyclingiä yli vuoden tauon jälkeen. Tarkoitukseni ei ollut ottaa tuntia ihan tosissaan vaan mennä enemmän verrytellen muiden mukana. Vähän siinä tuli kuitenkin innostuttua ja tunnin jälkeen paidasta ei löytynyt kuivaa kohtaa. Myös kuntopyörän kohdalta lattia oli hien peittämä. Olin valitettavasti unohtanut ottaa mukaan pienen pyyhkeen, joka on varsin käytännöllinen näillä tunneilla.
Ennen tuntia kävin pomppimassa kilsan verran matolla ja mitään kipuja ei tuntunut jaloissa. Se olikin iloinen juttu, varsinkin kun tuo oikean jalan jalkapöytä aristi kävellessä vielä pari päivää sitten.

Loppuviikon ohjelmasta ei ole sen tarkempaa suunnitelmaa, mutta mukaan voisi ottaa jo pientä kevyttä hölkkää. Tai sitten käydään jossain rasteilla.

Viime viikonlopun Siikajärven ympärijuoksun tulokset löytyy muuten täältä.

Ei kommentteja:

Viikko 27 ja vähän uutta

Tälle viikolle oli luvassa pientä uutta juttua, kun ainakin parin vuoden takainen haave alkoi käytännössä saamaan muotoaan. Kyseessä on sii...