maanantai 7. syyskuuta 2009

Lepoviikko

Kisan jälkeisellä viikolla ollaan yritetty päästä takaisin normaalirytmiin. Yöt on menneet melkoisen hikoilun merkeissä ja unirytmi on ollut kaikkea muuta kuin hyvä. Tiistaina kävin Juhalla hieronnassa ja kuten aavistelin, niin jalat eivät olleet pahassa kunnossa. Turvotusta oli alkuviikosta melkoisesti vielä nilkoissa ja jalkaterissä ja kaikki liikkuminen ulkona on tapahtunut sandaaleissa. Mitään muita kenkiä ei ole jalkaan mahtunut. Jalkojen hieronta on kuitenkin laskenut turvotusta ja perjantaina alkoi normaalit jalkineet jo mahtua jalkaan.

Lauantaina kävimme kevyellä kävelyllä ja nyt tuntui siltä, että edes tuo jalkapöytä ei enää tuntunut pahalle. Keli oli ihan hieno. Kotiin tultuamme seurasimme Siikajärven ympärijuoksua kotipihalta. Oli joukossa joku tuttukin Endurancelainenkin. Kovin montaa juoksijaa ei pidemmällä reitillä tänä vuonna ollutkaan, olisiko sitten sunnuntaina juostava eCross vähän verottanut osallistujia.

Laitoin nyt joitakin kuvia nähtäville tuolta viime viikonlopun kisoista. Kuvia tuli yhteensä 350, joten eihän se ole kuin runsaat seitsemän kuvaa tunnissa.

Kiitokset vielä kaikille onnitteluista!

Ei kommentteja:

Viikko 27 ja vähän uutta

Tälle viikolle oli luvassa pientä uutta juttua, kun ainakin parin vuoden takainen haave alkoi käytännössä saamaan muotoaan. Kyseessä on sii...