maanantai 14. syyskuuta 2009

Palauttelu jatkuu

Mennyt viikko ei tarjonnut vielä sen suurempia harjoituksellisia nautintoja. Alkuviikko tulikin jo käytyä läpi ja loppuviikkoon mahtui ensimmäiset juoksulenkkiyritykset. Perjantaina kiersin vajaan tunnin lenkin suht rauhallisella vauhdilla. Lihakset tuntuivat olevan kunnossa, mutta iho oli paikoin aika aran tuntuinen. Vähän sama tunne kuin silloin kun flunssa on iskemässä. Ei se kuitenkaan mitään flunssa ollut. Oliskohan iho ollut vaan arka vielä tuosta kisasta, kun 48 tunnin ajan on läskit hyllyneet edestakaisin. Ei se muuta voi olla.

Lauantai meni pihahommien merkeissä ja kädet saikin kyytiä kärrätessäni multaa ympäri pihaa. Onneksi iltapäivällä tuli sopivasti sadekuuro, ettei tarvinnut koko päivää näitäkään hommia tehdä. Sunnuntaina kävin juoksemassa puolentoista tunnin maastolenkin, mutta se jäikin sitten vähän puolitiehen. Runsaan tunnin jälkeen jalat sanoi sopimuksen irti ja voimat katosi kokonaan. Loppumatkalla jouduin kävelemään ylämäet. Taitaa olla palautuminen vielä pahasti kesken.

Alkanut viikko otetaan vielä rauhallisesti, eikä tässä muutenkaan mitään kovin täsmällisiä suunnitelmia tulevien harjoitusten osalta ole. Pidetään nyt kunnolla lepoa, että tuo pääkoppakin saadaan ladattua tulevaa varten.

Tulevista kisoista ei sitten olekaan kovin täsmällistä tietoa. Ensi vuoden kisakalenteri riippuu pitkälti siitä, järjestetäänkö tuota Sakura-michi kisaa Japanissa vai ei. Sinne kun tekisi kovasti mieli. Viime vuonna näihin aikoihin tuli järjestäjiltä tietoa kisapäivistä, mutta toistaiseksi ei ole kuulunut mitään vuoden 2010 kisasta.

Muuten ensi vuoden päätapahtumaksi on selkeästi muodostumassa jokin pidempi kisa. Siis joku kuuden tai seitsemän päivän kisa. Seuratessamme kuuden päivän kisaa viime vuonna Hallsbergissa alkoi kiinnostus kasvaa pidempiin kisoihin. Tänä vuonna juostu 48h kisa oli ensimmäinen askel ja ensi vuonna on vuorossa useamman päivän kisa. Hallsbergissä ei kuuden päivän kisaa ensi vuonna järjestetä, mutta muuten vaihtoehtoja on kahdesta kolmeen. Ne löytyvät tuosta "Tulevat juoksutapahtumat" -listasta. Ja kiinnostaisihan tuo Kreikan-matkakin vuoden päästä syyskuussa. Harmi, että kesällä olisi niin paljon kivoja kisoja ja sitten talvi on ihan hiljainen. Saa nähdä mihin tässä päädytään.

ps. jos listasta puuttuu jotain merkittävää niin vinkkejä otetaan vastaan.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

E24 listaan ja vähän sassiin!

T. Huoltopäällikkö ;)

StanleyPark kirjoitti...

E24 on jo loppuunmyyty. Ja jonotuslistalla on kauhee määrä porukkaa. Ei taida päästä sinne enää. Mutta ajankohtana olisi aika hyvä tuossa keskitalvella.

X-Caliber kirjoitti...

Uskoisin, että 48h SE-tulos 356 km ja risat riittäisi aika kirkkaasti näytöksi E24:n "kuumaan ryhmään", jossa on vielä paikkoja avoinna...

StanleyPark kirjoitti...

Jaa, pitääpä sitten harkita asiaa. Olin kyllä jo kerran päättänyt, että tämä oli sitten viimeinen kerta tässä hallissa...

ps. Japanista ei vieläkään mitään uutta.

Tassuttelija kirjoitti...

Oletko miettinyt vaihtoehtona ollenkaan 24h WC/EC Ranskassa toukokuussa?

StanleyPark kirjoitti...

Moi Tassuttelija,
en ole miettinyt tuota kisaa. Mielenkiintoisia kisoja on ihan liikaa, varsinkin tuossa loppukeväänä. Ensi kauden pääkisa on kuitenkin joku pidempi kisa ja Sakurakin kiinnostaa. Tää on niin vaikeeta ;-)

ps. Sakuran kisapäivät on julkaistu...

Viikko 27 ja vähän uutta

Tälle viikolle oli luvassa pientä uutta juttua, kun ainakin parin vuoden takainen haave alkoi käytännössä saamaan muotoaan. Kyseessä on sii...