perjantai 20. helmikuuta 2009

Erähiihto Imatralla

Viikonlopun ohjelma ei voisi paljoa parempi olla, kun tiedossa on hiihtoretki Imatran metsissä Erähiihdon muodossa. Lumitilanne ei ole ihan paras mahdollinen, eikä paikalliset metsänomistajat ole varmaankaan unohtaneet tehdä puunkorjuuta alustavalla viikolla, mutta kaikesta huolimatta olemme lähdössä kiertämään taukotupia ja nauttimaan hienosta tapahtumasta. Nautintoa edesauttaa taukotuvilla tarjottava lämmin mehu ja vastapaistetut munkit. Nam!

Sunnuntaina järjestettävä kotirataultra jää meikäläiseltä melko varmasti tälläkin kertaa väliin. Tällä viikolla on tullut tehtyä vasta sellaista pientä ulkoilua, eikä tunne ole vielä sellainen, että olisi kunnossa lähtemään 50km lenkille. Vielä vähemmän tekee mieli lähteä Esport Areenalle kiertämään rinkulaa. Hyvää reissua vaan kaikille kotirataa kiertäville. Meikäläinen lähtee varmaankin sunnuntaina Nuuksioon parin-kolmenkympin lenkille rauhalliseen omaan tahtiin. Polut ovat tällä hetkellä aika liukkaat, joten varovainen saa olla.

Sunnuntaina voisi vielä yrittää viritellä kuntoon tuota viime syksynä hankittua rullalaitetta, johon voi "kytkeä" kesäfillarin ja polkea sillä sisätiloissa näin rospuuttoaikaan. Tässä ehtii pian talvi mennä menojaan ennen kuin laitetta on ehditty edes kokeilla. Voi, voi.

Ei kommentteja:

Viikko 20 treeniä ja pihahommia

Mennyt viikko on ollut erityisen kuivaa ainakin täällä Nuuksion seudulla. Pölyä riittää ilmassa ja puiden siitepölykin on nyt todella runsa...