tiistai 8. heinäkuuta 2008

Ultraveckan viimeistelyt

Viikko 27 sujui ohjelman mukaisesti. Tavoitteena ollut 120km täyttyi ja lisäksi sain nelisen tuntia fillarointia päälle. Kokonaisharjoitustunnit nousi viiteentoista, joka oli hieman enemmän kuin olisi tarvinnut tässä vaiheessa. Lenkit koostuivat kuudesta lenkistä (23+23+23+11+22.5+17)=119.5km joihin meni aikaa 10.59h. Lisäksi siis fillarointia neljä noin tunnin lenkkiä, yht. 92km. Yhteensä siis 10 harjoitusta ja yksi lepopäivä. Juoksulenkit olivat kaikki tasaista pk-jumputusta. Itse asiassa Perniön jälkeen en ole tehnyt kovia harjoituksia muuta kuin Jukolassa ja edellisviikon Konstan-kierroksen yhteydessä. Viimeisen kovemman viikon yhteydessä (viikko 28) voisi yrittää saada edes yhden kovan harjoituksen. Katsotaan jääkö se haaveeksi.


Kesäloma on lähtenyt käyntiin viikon 28 alusta. Yleensä harjoitusmäärät ovat pudonneet loman aikana vaikka voisi ajatella aikaa riittävän hyvin myös lenkkeilyyn. Näin ei kuitenkaan aikaisemmin ole ollut vaan päivät tuntuvat kuluvan kaiken muun ohjelman parissa. Nyt tällä kertaa "lomaohjelma" on tehty Ultraveckanin viimeistelyjen ehdoilla ja aikaa viimeisten lenkkien tekemiseen on varattu mukavasti. Maanantain ja tiistain aikana sainkin tehtyä heti 23 ja 28 kilsan lenkit ja viikon ohjelmassa oleva 140km on suht helposti saavutettavissa.

Ongelmat Niken Air Max tossujen kanssa jatkuvat. Edellisestä reklamaatiosta on kulunut neljä viikkoa ja edelleenkään en ole kuullut myyjältä mitään. Viime sunnuntaina tullessani kotiin pitkän lenkin viimeisiä kilsoja ihmettelin oikean jalan askellustani. Harmikseni huomasin tossujen ilmapatjan antaneen periksi juuri samasta kohtaa kuin edellisetkin. Näillä tosuilla olin onneksi ehtinyt juosta jo 904km, nyt reklamaation alla olevat tossut hajosivat jo 203km jälkeen. Onkohan nämä tossut tarkoitettu vain kävelemiseen vai mitä näillä on tarkoitus tehdä. Kaapissa on vielä yhdet korkkaamattomat, mutta taidan soittaa myyjälle ja kysellä mitä niiden kanssa tehdään. Ainakaan kisaan en niillä enää uskalla lähteä. Se on selvä. Katsotaan miten tässä tossuasiassa käy.

Ei kommentteja:

Kolme viikkoa ja kohti Sinister7 kisaa

Kolme viikkoa on taas kulunut edellisestä päivityksestä. Aika on taas ollut vähän kortilla tai sanotaanko, että blogi jäänyt vähemmälle prio...