perjantai 4. heinäkuuta 2008

Juotavaa lenkillä

Vaikka alkukesä ei vielä kovin lämmin olekaan ollut, niin nyt tuli hankittua uusi kädessäpidettävä juomapullo pidempiä lenkkejä varten. Pullo on merkkiä GEL BOT, jossa saa samaan pulloon sekä geelit että juomat. Juomaa mahtuu mukaan noin 0.5 litraa. Ainoastaan tuota suuosaa säätämällä saa nautittua joko geelit tai juomat. Aikaisemmin mulla on ollut vyölaukku, johon saa mahtumaan 0.5 litran pullon tai sitten ihan juomareppu, jonka vetoisuus on 2.5 litraa. Nyt siis kokeillaan miten tuo pullo kulkee mukana kädessä juostessa.

Ensikokemukset eiliseltä runsaan kahden tunnin lenkiltä ovat hyvät. Pullo ei paina niin paljoa, että näillä vähäisillä käsilihaksilla olisi vaikeuksia pulloa kantaa. Edes sormet eivät joudu koville pulloa puristaessa, kun joustava kangashihna kulkee kämmenselän puolelta kättä tukien. Tietysti pullon tyhjentyessä alkaa juoma ikävästi hölskymään pullossa, mutta ei sekään varsinaisesti haittaa. Vyölaukullisessa pullossa tätä asiaa ei huomaa. Itse juominen sujuu helposti vaikka suuosa onkin ainakin näin aluksi aika jäykän oloinen.
Geelin saa helposti imaistua suuhun ja yhtä helposti käy juoman nauttiminen. Eli jos ei pidä vyölaukusta tai repusta niin tämä laite on ihan pätevänoloinen vaihtoehto.

Ei kommentteja:

Kolme viikkoa ja kohti Sinister7 kisaa

Kolme viikkoa on taas kulunut edellisestä päivityksestä. Aika on taas ollut vähän kortilla tai sanotaanko, että blogi jäänyt vähemmälle prio...