sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Viikko 11 ja valmista alkaa olla

Meidän prinsessa täytti tänään 15 vuotta. Sitä on juhlittu vaikka päivänsankari itse otti lukemat tyyneydellä vastaan.
Rusina
Viime viikon jälkeen oli melko selvää, että tästä viikosta tulisi selvästi kevyempi kuin olin suunnitellut. Kroppa alkoi olla siinä kunnossa, että lenkkien läpiviennissä ei olisi mitään mieltä vaan nyt tärkeintä oli vaan saada kroppa taas palautumaan. Tässä vaiheessa ei enää kuntoa voisi kohottaa, mutta kaiken pystyy kyllä pilaamaan.

Maanantai ja tiistai pidin juoksutaukoa ja kävin ainoastaan fillarilla töissä. Maanantaina oli lisäksi hyvät venyttelyt joogassa ja illalla vielä Tiina kävi hieromassa. Takareisissä alkoi olla taas elonmerkkejä.

Keskiviikkona päätin tehdä juoksulenkin matolla. Jos jalat eivät tuntuisi vielä valmiilta niin voisin lopettaa juoksun saman tien. No ihan hyvältähän se tuntui ja juoksin sitten tunnin ja kolme varttia matolla ennen saunaa. Torstaina tuli pidettyä kokonaan lepopäivä. Edellinen kokonainen lepopäivä taitaa olla tammikuun puolivälistä.

Perjantaina pidin taas lomapäivän töistä ja suunnitelmien muututtua tämän viikon osalta myös tämän päivän lenkki oli tavallista lyhyempi. Jos on vauhdit olleet leppoisia pitkillä lenkkeillä tänä talvena niin perjantainen runsas viisi tuntia Nuuksiossa oli vielä napsun hitaampi. Olin liikkeellä sauvojen kanssa ja tarkoituksena oli mennä rauhassa ja välillä kävellä jopa muutakin kuin ylämäkiä.

Yksi lenkin tarkoitus oli myös testata uusia Salomonin SpeedCross5 tossuja sekä Ortliebin karttataskua, jonka olin hankkinut jo vuosia sitten, mutta joka oli edelleen avaamattomana paketissa. Koko talven mentyä nastareiden päällä niin olipa hienoa juosta näin pehmeällä tossulla. Ortliebin karttatasku toimi yllättävän hyvin ja vaikka se roikkui kaulalla, niin laitoin sen kuitenkin välillä rullalle repun hihnojen taakse. Näin se ei heilunut kaulalla ihan vapana eikä häirinnyt juoksua. Tuosta hihnoista se oli tarvittaessa nopea napata taas käteen ja jatkaa kartanlukua.





Lauantai oli varattu Goexpo-messuille sekä viimeisille hankinnoille reissuun. Messuilla tuntuu olevan  vuosi vuodelta enemmän lajeja, jotka ainakin itseäni kiinnostavat vähemmän. Katsottavaa ja ihmeteltävää riitti kuitenkin 2,5 tunnin verran, josta iso osa meni taas mukavasti tuttujen kanssa jutellessa. Messujen jälkeen kävin fillaroimassa runsaan tunnin pikalenkin ennen saunaa.

Sunnuntaina oli taas peruslenkki Nuuksiossa. Kiertelin runsaat 2,5 tuntia polkuja, jotka oli aika hyvässä kunnossa. Tuttujakin oli taas liikkeellä vaikka muuten harmaa keli ei paljoa porukkaa Nuuksioon houkutellutkaan.

Harmaata ja märkää
Sunnuntaina Tiina kävi taas hieromassa paikkoja kuntoon.


Viikolle kertyi tunteja 15,5, josta juoksua 10h/82km ja fillaria 4,5h/87km. Ensi viikko on jo kevyempi ja viikonloppuna alkaakin taas suuri seikkailu, kun matkamme alkaa.




Ei kommentteja:

Treeniyhteenveto 2023

Vuotta on vielä pari päivää jäljellä, mutta tässä vähän yhteenvetoa treeneistä (päivitetty 2.1.2024). Datat tulee Polar Flown puolelta: Koko...