sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Viikko 46 ja Polkuporinat goes Juoksija

Tämän jakson toinen treeniviikko ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Vastoinkäymisiä on ollut fillaririntamalla sekä kropan kanssa. Onneksi tässä ollaan vielä sen verran alkuvaiheessa treenikauden kanssa, ettei tällä ole vielä suurempaa väliä.

Maanantaina sain mukavasti fillarikilsoja kasaan työmatkalla, jonka lisäksi maanantaina oli hyvä joogatunti. Myös tiistai oli suht onnistunut vaikka aamulla töihin ajaessa fillarinrengas puhkesi 5 kilsaa ennen duunia ja jouduin kävelemään loppumatkan. Repussa normaalisti kulkevat paikkausvälineet puuttuivat repusta, kun olin tyhjentänyt sen Synkkiksen jälkeen kamoista. Jotenkin tyypillistä, että välineet on mukana poislukien silloin kun niitä tarvitsee. Sain renkaan paikattua iltapäiväksi, joten pääsin hyvin takas kotiin. Keskiviikkona lähdin töiden jälkeen fillarilenkille, mutta matkanteko päättyi uudestaan rengasrikkoon vajaan puolen tunnin ajon jälkeen. Edessä oli taas kävely kotiin, kun paikkausvälineet oli taas kotona.

Perjantaina sain muilta kiireiltä tehtyä runsaan tunnin fillarilenkin coutsin fillarilla. Kumit kesti hyvin. Lauantai ja sunnuntai meni flunssan kanssa, joka oli vähän tehnyt tuloaan jo viikolla. Viikonlopun aurinkoiset säät jäi nautiskelematta sairastelun takia. Yhtenä valopilkkuna viikossa oli tiistaina ja torstaina tehdyt hyvät salitreenit.

Sunnuntain sairastelun takia viikko jäi vajaaksi. Toivottavasti olo helpottuu nopeasti, jotta ensi viikolla saadaan suunnitelman mukaiset tunnit kasaan.

Polkuporinat on taas ottanut yhden ison askeleen eteenpäin, kun osa julkaisuistamme löytyy jatkossa myös Juoksija-lehden nettisivuilta. Ensimmäisenä Juoksija julkaisi Polkuporinoista Hyppölän Teron jakson, joka onkin saanut paljon hyvää palautetta.Paljon uusia haastatteluita on jo sovittu ja näyttää siltä, että Polkuporinoilla ei aiheet ihan heti lopu.

Kovan uurastuksen jälkeen onnistuin myös tilaamaan itselleni Polarin uuden Vantage V mittarin. Muutama epäonnistunut ostoyritys ei ultraajaa lannistanut vaan keskiviikkona sain tilauksen läpi. Mittarin pitäisi tulla muutamassa päivässä, joten eiköhän jo ensi viikonloppuna päästä kokeilemaan miten se toimii. Vanhassa V800 kellossa alkaa akku olla siinä kunnossa, ettei sillä pysty kovin pitkää kisaa enää tekemään.

Ei kommentteja:

Kolme viikkoa ja kohti Sinister7 kisaa

Kolme viikkoa on taas kulunut edellisestä päivityksestä. Aika on taas ollut vähän kortilla tai sanotaanko, että blogi jäänyt vähemmälle prio...