sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Viikko 42 rauhallisesti

Pari viikkoa on mennyt vähän rauhallisemmin treenirintamalla. Vielä on hieman aikaista aloittaa suuremmat treenimäärät tulevaa varten ja toisaalta leikkauksesta on juuri tullut kuluneeksi vasta neljä kuukautta. Nyt onkin voinut ulkoilla vähemmän suunnitelmallisesti ja muutamia kotihommiakin on ehtinyt tässä välissä edistää.

Viikon sademäärä
Jossain vaiheessa marraskuuta olisi tarkoitus aloittaa treenit helmikuun lopussa juostavaan Grand Canarian kisaan. Tosin se on vasta eräänlainen testikisa jalan suhteen. Ja toisaalta ei siihen mennessä ehdi ihan kuntoon vielä päästäkään. Pitää vielä konsultoida Oravan kanssa hänen mielipidettään treenien aloittamisesta.

Viime viikon sunnuntain Hesarissa oli lähes kolmen sivun juttu Barkleyn-kisasta, jossa coutsin kanssa kävimme keväällä. Juttu oli saanut melkoisesti palstatilaa. Positiivista palautetta on myös tullut paljon, josta kiitokset vielä tässä kaikille. Artikkeli oli hyvin kirjoitettu ja toimittaja osoitti suurta mielenkiintoa kisaa kohti. Tämä näkyikin tekstissä hyvin. Itse haastattelu tehtiin jo elokuun alussa ja olin jo ehtinyt unohtaa koko jutun, kun julkaisuaikataulua ei silloin vielä tiedetty. Toivottavasti juttu poiki muutaman uuden Barkley-fanin.

Osa Hesarin jutusta

Viikonloppuna kävimme coutsin kanssa taas Turus. Nyt ei käyty Neossa vaan käytiin Logomossa kuuntelemassa Haloo Helsinkiä. Olipa hyvä keikkaViikonloppuna kisattiin Asikkalassa SynkkäSyysunelma. Järjestäjät tarkistavat vielä leimoja, mutta eiköhän ne tuloksetkin sieltä jossain vaiheessa valmistu.

Ei kommentteja:

Kolme viikkoa ja kohti Sinister7 kisaa

Kolme viikkoa on taas kulunut edellisestä päivityksestä. Aika on taas ollut vähän kortilla tai sanotaanko, että blogi jäänyt vähemmälle prio...