maanantai 26. joulukuuta 2016

Viikko 51 musta on joulun väri

Viikko on ollut kaikin puolin varsin synkkä ja surullinen. Juuri sellainen mitä kelikin on ulkona ollut. Laku-kissamme sairauteen ei lopulta löytynyt parannuskeinoa yhdeltäkään lääkäriltä ja jouduimme tekemään raskaan päätöksen luopua hänestä. Joulu menikin sitten rapsutellessa toista kissaamme Rusinaa. Toivottavasti hän kestää sen kaiken huomion mitä hän nyt saa.


Laku saunan lauteilla
Rusinan rapsutukselta on kyllä ulkoilemaankin ehditty. Tosin Lakun takia ohjelma meni monilta osin uusiksi, mutta ei se juoksua haitannut. Ainoastaan maanantai jäi kokonaan juoksematta. Joulun alla otin torstain ja perjantain lomaa töistä, kun kesälomapäiviä oli vielä jäänyt pitämättä.

Tiistaista sunnuntaihin tuli vietettyä Nuuksion poluilla runsaat 20 tuntia, jossa 167 kilsaa juoksua. Vähän jäi viikko vajaaksi, mutta muuten raskaalle viikolle kelpo kilometrit. Alkanut viikko on kevyempi ja tarkoitus on ehtiä myös vähän pyöräilemään. Sen jälkeen alkaa seuraava kolmen viikon mittainen määräjakso. Kuluneeseen neljän viikon treenijaksoon kertyi 74 treenituntia, jossa 600 km juoksua.


Ei kommentteja:

Viikko 6 ja pakkasista loskaan

Kovemmat pakkaset ovat ainakin hetkeksi siirtyneet muualle ja tämä viikko on mennyt aika vetisissä keleissä. Varsinkin loppuviikosta meillä...