sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Viikko 23 kevyttä lenkkiä

Viikko alkoi taas perinteisellä joogalla. tämä tunti menikin jo paremmin kuin edellisellä viikolla. Sen jälkeen lähdin toiveikkaana jalkalenkille. Jo puolen tunnin jälkeen huomasin, ettei polvet ja lonkat ole vielä ihan palautuneet Karhunkierroksesta. Matkanteko hidastui loppua kohden ja viimeiset pari kilsaa muistuttivat jo raahustamista. Tiistaina pidinkin sitten lepopäivän ja tähän suunniteltu coopperin testi saa jäädä jonnekin tulevaisuuteen. Illalla liikuttiin kuitenkin jonkin verran, kun nakeltiin keilapalloa pari tuntia Peräkylä Openissa. Paras kierros meni kohtuullisesti, tulos 129. Siili vei kuitenkin voiton Gepardin nenän edestä.

Keskiviikko ja torstai meni fillaroidessa työmatkoja. Torstaina kävin lisäksi salilla, jossa pitkästä aikaa tein hyppysarjat muiden liikkeiden lisäksi. Sen verran on aikaa edellisestä visiitistä salille, että takareisissä tuntuivat vielä lauantaina.

Viikonloppu oli suht rauhallista tekemistä. Perjantaina kävin töiden jälkeen Nuuksiossa pyörähtämässä. Edelleen tuntui aika nihkeältä tuo meno. Taitaa se vajaa parituntinen olla vielä liikaa tässä vaiheessa. Ensi viikolla sitten. Lauantaille tein vain tunnin fillarilenkin. Tämän lisäksi tuli tehtyä coretreeniä puusavotan merkeissä.

Klapihommia
Sunnuntaina olin mukana yhteislenkillä Nuuksiossa. Vajaa parituntinen meni leppoisassa vauhdissa. Aurinkokin paistoi jo sen verran, että lämmintä riitti mukavasti. Maasto on nyt todella kuiva vaikka joitakin yksittäisiä sadekuuroja onkin ollut.

Ensi viikolla alkaa vähän suunnitelmallisempi harjoitusjakso Pallaksen kisaan. Ensi viikolla on myös leikkimielinen kisa Jättärillä sekä Jukola. Kyseessä taitaa on 23. kerta Jukolassa ja edessä on toinen osuus Endun joukkueessa.

Tällä viikolla olen myös vähän vertaillut Polarin v800 mittaria ja Suunnon Ambit3 Vertical mittaria keskenään. Yritän saada niistä jotain kirjoitusta aikaiseksi tässä lähiaikoina.

Mittarit latauksessa

v800 vs. Ambit3 Vertical
Tälle viikolle kertyi 11 tuntia treeniä, jossa puolet juoksua.


Ei kommentteja:

Viikko 20 treeniä ja pihahommia

Mennyt viikko on ollut erityisen kuivaa ainakin täällä Nuuksion seudulla. Pölyä riittää ilmassa ja puiden siitepölykin on nyt todella runsa...