sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Viikko 22 lepoa ja suunnittelua

Rankemman kisan jälkeen kropalle on hyvä antaa vähän lepoa ennen seuraavan treenijakson alkua. Ja lepoa kroppa onkin saanut tällä viikolla. Maanantaina oli jooga, jota vähän etukäteen pelkäsin. Se kuitenkin avasi mukavasti paikat ja pystyin tekemään useimmat liikkeet ilman suurempaa kipua. Kolmena päivänä sen jälkeen fillaroin työmatkat ja sekin teki hyvää jaloille. Ei mitään kovaa polkemista vaan kevyttä rullailua lämpimässä ilmassa. Tuo lämpö taisi lisäksi auttaa lihasten palautumista.
Viikon kolme viimeistä päivää menivät NLP -viikonlopussa. Kurssin viimeinen viikonloppu rutistettiin kasaan ja sunnuntaina saatiin todistukset. Hieno kevät mahtavassa porukassa sai päätöksen ja tästä matka jatkuu uusin silmin.
Tiploomi

Coutsi ehti myös saada valmiiksi videon viime viikonlopun Karhunkierroksesta. Katsokaa ja nauttikaa.


Huomenna aloitetaan harjoittelut kohti Pallasta. Rytmitys harjoituksen suhteen on jo aika selvä ja ennen Pallasta tulee tehtyä pari kovempaa polkukisaa. Yhtenä kisana on Vierumäen 16 km kisa heinäkuun alussa, johon jo ilmoitauduin. Toinen sopiva kisa ajankohdan suhteen olisi tuo Kytäjä Trail viikolla 25. Ja tietysti Jukolassa tulee käytyä Juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna. Tällä kertaa edessä on toinen osuus Endurancen joukkueessa.

Tulevalla viikolla on jo kaksi kovaa koitosta, kun tiistaina mitellään Pepo Openissa keilauksen kuninkuudesta. Keskiviikkona on töissä Cooperin testi, joka tulee aika nopeesti Karhunkierroksen jälkeen. Toisalta tässä on ehtinyt levätä hyvin. Katsotaan miten asiat kehittyy.

Ei kommentteja:

Viikko 27 ja vähän uutta

Tälle viikolle oli luvassa pientä uutta juttua, kun ainakin parin vuoden takainen haave alkoi käytännössä saamaan muotoaan. Kyseessä on sii...