sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Viikko 52 ja joulu ja uusi vuosi ja vähän lisää

Sysikallion jälkeen ulkoilut ovat painottuneet lähinnä kävelyyn ja pyöräilyyn. Ilmatkin ovat ulkoilua suosineet ja viimeinen viikko onkin jo ollut siinä 10 pakkasasteen nurkilla vuorokauden ympäri.

Nyt pari viikkoa Sysikallion jälkeen polvet ovat jo melko hyvällä mallilla. Jopa niin hyvällä, että ensi viikolla päästään jo varmasti kevyen harjoittelun makuun. Pääpaino on varmaan vielä pyöräilyssä, mutta kyllä sinne jokunen jalkalenkkikin väliin mahtuu. Päkiän kanssa en ole vielä lääkäriin ehtinyt, mutta eiköhän sekin tule tässä parin viikon sisään hoidettua.

Uuden Vuoden päivänä käytiin coutsin kanssa Siikajärvellä luistelemassakin. Jäätä oli lähemmäs 10 senttiä, mutta silti piti olla varovainen, kun koskaan ei tiedä missä kohtaa virtaukset tekevät jäästä ohuemman. Nyt luistelua alkaa jo olla hankalampaa, kun jäälle satanut lumi peittää railot ja mahdolliset heikommat paikat.
Täysikuu joulun aikaan

Auringonloiste

Pakkashuurre
Ulkoilemassa Nuuksiossa joulun aikaan
Siikajärvellä luistelemassa
Lauantaina käytiin Pitkäkosken Jarin kanssa Nuuksiossa parin tunnin lenkillä. Tarkkana sai olla, kun maassa ollut lumi peitti jäätyneet vedet eikä jäätä nähnyt. Selvittiin kuitenkin ilman ongelmia, jalassa kulkvat Inovin nastarit.

Trailrunning sivustokin on tehnyt pientä tilastoa 2015 osalta. Tilaston mukaan 2015 tehtiin runsaat 10 000 polkujuoksusuoritusta yhteensä 75 eri tapahtumassa. Aivan huikea määrä, joka varmasti tulee kasvamaan alkaneen vuoden aikana. Oma tilasto menneeltä vuodelta on vielä tekemättä, mutta alustavasti treenitunnit näyttää olevan vuoden 2014 tasolla, eli noin 700 tunnin korvilla. Eiköhän se tarkempi tilasto valmistu tässä tammikuun aikana.

Alla vielä yksi kuva, jonka Jeremy oli ottanut Sysikalliosta. Kovin usein ei taida olla kisakuvia meistä coutsin kanssa yhdessä.

Sysikallion huollossa
Myös MP:n raportti Sysikalliosta on valmistunut. Kannattaa lukea.

Ei kommentteja:

Viikko 6 ja pakkasista loskaan

Kovemmat pakkaset ovat ainakin hetkeksi siirtyneet muualle ja tämä viikko on mennyt aika vetisissä keleissä. Varsinkin loppuviikosta meillä...