perjantai 4. syyskuuta 2015

Viikko 35 palauttelua ja treeniä

Edellisen viikonlopun WRC 24h rogan jälkeinen viikko meni parin ekan päivän osalta leppoisasti palautellen. Vietimme coutsin kanssa Saariselällä lomaa maanantain ja tiistain ja paluulento oli vasta tiistai-iltana klo 20. Kisan jälkeiset pari vuorokautta menivät kevyen kävelyn ja kylpylän merkeissä. Lihakset tuntuivat jo maanantaina melko normaalilta, mutta univajetta tuntui kropassa vielä olevan.

Kisamuistoksi hankkimamme kenkälusikka
Keskiviikkona oli eka työpäivä ja sen jälkeen teinkin ekan lenkin kisan jälkeen. Juoksin töistä pienen lisälenkin kautta kotiin runsaat pari tuntia. Vähän oli sykkeet vielä koholla ja kroppa muutenkin väsyneen oloinen.

Torstaina ja perjantaina tyydyin lyhyempään lenkkiä ja juoksin Nuuksiossa runsaan puolitoistatuntisen. Nyt alkoi jo tuntumaan juoksu normaalilta vaikka yöunet eivät vieläkään olleet ihan kohdallaan.

Syksyn tuntua
Ruskaa pihlajassa

Lauantain raclette-ilta

Lauantaina käytiin Jussin, Timon ja Reijon kanssa Nuuksiossa lenkillä. Aamulla oli vielä vähän kolea keli, mutta melko nopeasti lämpötila nousi auringon lämmittäessä. Juostiin kivoja ja osin uusia polkuja. Itselle tuli mittariin tasan kolmen tunnin siivu maltillisella vauhdilla. Sunnuntaina oli vuorossa yhteislenkki NC:n reitillä. Paikalla oli taas paljon tuttuja. Kilsoja oli kertynyt jo sen verran suunniteltua enemmän tälle viikolle, joten päädyin lähtemään ryhmään, joka kiersin noin puolentoistatunnin lenkin rauhallisella vauhdilla. Juoksimme Siikarannasta NC reittiä Mustalammelle, josta tulimme Saari-Holman kautta takaisin NC reitille kiertäen vielä Soidinsuon. Hyvä lenkki hyvässä seurassa.

Viikolle kertyi mukavasti noin 10 tuntia juoksua, eli noin 100 kilsaa. Tulevana lauantaina on vuorossa Nuuksio Classic, jonne lähdetään yhdessä Jussin kanssa. Sääennusteen mukaan pientä sadetta voi tulla auringoinpaisteen lomassa. Se ei varmaan kärkeä haittaa, joka lähtee tas metsästämään Buff Trail Tourin pisteitä.

Loppuun vielä Soikkelin Jarin tallentama video meikäläisen rauhallisesta maaliintulosta Pallaksen kisassa.

Ei kommentteja:

Talven 2023 hiihtoretket

 Tämä talvi on ollut hieman poikkeuksellinen hiihtojen suhteen. Kun edelliset hyvälumiset talvet ovat menneet perinteisesti juoksun merkeiss...