tiistai 2. heinäkuuta 2013

Viikko 26 ja loman tarpeessa

Kohta se alkaa, siis Kainuun Rastiviikko ja suunnistuksen MM-kisat Vuokatissa. Tätä on suunniteltu kaksi vuotta ja odotukset on suht korkealla. Toivottavasti ei tule pahoja pettymyksiä. Pääasia on kuitenkin päästä eroon kaikesta arjesta ja nauttia MM-fiiliksestä ja siinä sivussa saada itsekin joitakin hyviä suunnistussuorituksia. Toivottavasti kelit suosii ja lämmintä riittää. Edellisen kerran KRV:ltä 2006 on hienoja muistoja.

Viikko oli aika rikkonainen treenien osalta. Töitä riitti viikonloppua myöden, mutta niiden välissä yritin saada kasaan jotain epämääräistä ja suunnittelematonta ulkoilua. Ja kyllähän sinne joku hyväkin treeni mahtui. Tällä hetkellä on jotenkin vähän vaikea saada tuota harjoitussuunnitelmaa toteutettua, kun syksyn osalta kisasuunnitelmat ovat menneet lähes kokonaan uusiksi. Motivaatio on hiukan hakusessa ja lisäksi työt painaa päälle sen verran monelta suunnalta, ettei aikaa tahdo ihan riittää kunnolla mihinkään. Viikolle kertyi yhteensä 11 tuntia treeniä, jossa 78 kilsaa juoksua ja saman verran fillaria. Lisäksi salitreenit.

Toivottavasti muut saatte haluamanne treenit kasaan. Sitten kesälomalla itselläkin on treenit Priority One.


Ei kommentteja:

Viikko 27 ja vähän uutta

Tälle viikolle oli luvassa pientä uutta juttua, kun ainakin parin vuoden takainen haave alkoi käytännössä saamaan muotoaan. Kyseessä on sii...