maanantai 7. joulukuuta 2009

Viikko 49

Paljoa ei määrät kasvaneet viime viikosta vaikka yhtään kokonaan lepopäivää ei tullutkaan vietettyä. Lenkkejä kertyi yhteensä kahdeksan, joista kuusi juoksulenkkiä. Harjoitustunnit vajaa 15 tuntia ja juoksukilsoja 129km. Mukaan mahtui kyllä yksi kevyempi päivä (tosin yli 500km autolla ajoa) sekä edelleen yksi VK-lenkki perjantaina. Juoksin tämän poikkeuksellisesti ulkona juoksumaton sijasta. Ihan hyvinhän tuo meni vaikka välillä oli vaikeuksia säätää vauhtia ylä- ja alamäissä. Juoksin tämän lenkin alkuverryttelyiden jälkeen ”tasavauhtisena” enkä sellaisena kiihtyvävauhtisena kuten aikaisemmat vk-lenkit. Tuntuu jotenkin raaemmalta tällainen tasavauhtinen lenkki, kuin pikkuhiljaa kiihdyttäminen. Tuossa reippaassa osuudessa tuli juostua kahdeksan kilsaa runsaan 4min/km vauhdilla.
Sunnuntaina Itsenäisyyspäivänä tein neljän tunnin lenkin Salmeen ja takas. Keli oli pilvinen, mutta muuten ok. Lämpötilaero oli parin asteen luokkaa Nuuksion etelä- ja pohjoispään välillä. Etelässä sulana olleet tiet ja polut olivatkin jäässä alueen pohjoispäässä. Varsinkin pitkospuilla eron huomasi hyvin. Puroissa riitti vettä mukavasti, melkein kuin keväällä lumen sulaessa.Tulevalla viikolla lisätään edelleen hieman määriä ja katsotaan, josko saisi vielä yhden vauhdikkaamman lenkin tehtyä jossain välissä. Tosin viikonlopulle osuu muutakin ohjelmaa, joten tästä viikosta tulee hieman alkupainotteinen.

Ei kommentteja:

Viikko 27 ja vähän uutta

Tälle viikolle oli luvassa pientä uutta juttua, kun ainakin parin vuoden takainen haave alkoi käytännössä saamaan muotoaan. Kyseessä on sii...