sunnuntai 14. joulukuuta 2008

E24 - part II

Kisat lähestyy ja harjoitusmäärät lisääntyy – eikös se niin mene? Kalenterista on raivattu pois lähes kaikki muu paitsi ulkoilu, joten vapaa-aika tai sen riittämättömyyskään ei enää pitäisi olla ongelmana. Lisäksi kun tällaisella nivelrikkotyypillä tuntuu paikat kestävän aina vaan paremmin mitä enemmän harjoitusta tulee, niin meininki on kaikin puolin hyvä tällä hetkellä. Luin juuri läpi noi Sakura 2007 ja 2008 ketjut Seppolassa ja taas nousi fiilis ihan kattoon. Noista vanhoista tarinoista saa kyllä hyvin virtaa omiinkin tekemisiin.

Viimeiset kolme viikkoa ovat menneet taas suunnitellusti. Väliin on mahtunut vain vähän muuta juoksun ohella, mutta ei anneta sen vaikuttaa. Harjoitukset ovat menneet seuraavasti vko48 121km juoksua ja runsaat 14h harjoitusta yhteensä, vko49 160km juoksua ja noin 16h harjoitusta yhteensä sekä sitten vko50 164km juoksua ja noin 17h harjoitusta yhteensä.

Tällaisina aikoina on hienoa, että tällaiset sokerista tehdyt retkeilijät voivat aina välillä hypätä juoksumaton kyytiin ja nauttia lenkkeilystä lyhyissä juoksuhousuissa ja t-paidassa. Tosin tänään oli todella hieno ilma juosta tuolla Nuuksion metsissä vaikka vettä oli välillä nilkkoihin asti.

Sokerista puheen olleen, tällä viikolla julkaistun uutisen mukaan sokeri voi aiheuttaa riippuvuutta, joka on verrattavissa huumeiden aiheuttamaan riippuvuuteen. Tähän minä uskon täysin.

2 kommenttia:

Mara.S kirjoitti...

Kun asiat sujuu hyvin, niin nautitaan vaan.
Hyvää joulua.

StanleyPark kirjoitti...

Näinhän se on.
Hyvää joulua sinullekin Martti.

Viikko 27 ja vähän uutta

Tälle viikolle oli luvassa pientä uutta juttua, kun ainakin parin vuoden takainen haave alkoi käytännössä saamaan muotoaan. Kyseessä on sii...