maanantai 11. elokuuta 2008

Viikko 32

Ensimmäinen harjoitusviikko Ultraveckanin 12h kisan jälkeen meni kevyen harjoittelun merkeissä. Juoksulenkkejä tuli neljä sekä lisäksi tiistainen Rauhanmailin juoksu Munkinpuistossa, yhteensä siis 78km/7.08h. Juoksun lisäksi kävin kerran töissä fillarilla (46km/1.56h), joten harjoituksia tuli yhteensä 7kpl, 9.04h. Tavoitteena ollut 80km tuli siis kasaan suurin piirtein.

Ainut huolenaihe tällä hetkellä on tuo vasen päkiä, joka edelleen viikonlopun lenkeillä tuntui juostessa. Kahden juoksuvapaan päivän pitäminen viime viikolla ei auttanut asiaa juurikan. Kokeilin myös jääpussia, mutta se tuntui melkeinpä pahentavan asiaa. Tällä viikolla tarkoitus on parannella jalka kunnolla, ettei se pääse pahenemaan enempää. Korvaava harjoitusmuoto löytyy varmaan pyöräilystä. Lukkopolkimet saa myös jäädä pois, koska niiden kiinnityskohta osuu juuri tuohon päkiän kohdalle, jolloin myös polkeminen alkaa tuntua jalassa. Taidan pitää viikon 33 alussa taas pari juoksuvapaata päivää ja katsoa miten se auttaa. Kilometrit ehdin saada kasaan loppuviikostakin ja jos jää vajaaksi niin ei haittaa kunhan jalka tulee kuntoon.

Ei kommentteja:

Treeniyhteenveto 2023

Vuotta on vielä pari päivää jäljellä, mutta tässä vähän yhteenvetoa treeneistä (päivitetty 2.1.2024). Datat tulee Polar Flown puolelta: Koko...