tiistai 1. heinäkuuta 2008

Kirje Kreikasta

Maanantaina 30.06. kolahti sitten postilaatikosta se kauan odotettu kirje Kreikasta. Osallistuminen syyskuun lopussa järjestettävään Spartathlon -kisaan on nyt varmistunut!! Jihuu!! Motivaatio-ongelmia ei ole ollut viimeisen runsaan kahden vuoden aikana juoksun suhteen ja nyt niitä ei taatusti tarvitse pelätä. Harmitti oikein eilen, kun ohjelmassa oli suunniteltu lepopäivä. Paikattiin vähän vaimon kanssa väliin jäänyttä hääpäivää käymällä illalla japanilaisessa ravintolassa. No, onneksi tänään on sitten jo vähän juoksuakin luvassa. Viikon ohjelmassa on 120km juoksua ja lisäksi joitakin fillarikilsoja. Yritetään pitää pari autotonta päivää niin säästyy vähän bensaa ja samalla luontoa.

Eilen ostin kaupungissa käydessä uudet Niken Pegasus lenkarit. Tarjouksessa olivat puoleen hintaan (65 euroa) vaikka olivat tämän vuoden mallia. Tuota Air Max mallia en taida ostaa nyt ennen kuin kuulen Niken vastauksen reklamaatiooni. Vomeroitakin kokeilin, mutta yhdet sellaiset on kaapissa odottamassa ja koska en ole niitä aikaisemmin koskaan kokeillut haluan varmistua, että malli sopii minulle. Todella paljon pehmeämpi tuo Vomero joka tapauksessa on.

Ei kommentteja:

Viikko 23 ja Jukola treeniä

Viikon alkaessa Jukolaan on enää vajaat kaksi viikkoa ja edellisestä suunnistusharjoituksesta aikaa melkein kaksi vuotta. Vuoden 2016 Jukol...