sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Kymmenen vuotta blogia

Tällä viikolla, tarkemmin sanottuna keskiviikkona, tuli sitten täyteen yhteensä kymmenen vuotta tätä blogia. Sinä aikana on postauksia tehty yhteensä 510. Ensimmäiset kirjoitukset kesäkuussa 2007 liittyivät ultrajuoksuseura Enduranceen liittymiseen, UTMB reitin kiertämiseen coutsinin kanssa 2006 sekä Haltin valloitukseen 2001.

Ajatukset ja tavoitteet blogin suhteen ovat vaihdelleet aika paljon vuosien aikana. Totetutus on aina riippunut omasta aikataulusta ja miten asioita ehtii selvitellä ja selostaa. Endurancen aikana ehdin kirjoittaaa parin kolmen vuoden ajan seuran jäsenlehteä, joka oli varsin mielenkiintoinen homma. Mutta se vei myös valtavasti aikaa. Kymmenessä vuodessa erilaisia ultrajuoksun tietolähteitä on myös syntynyt paljon uusia eikä kaikkea tai edes pientä osaa pysty itse enää kattamaan. Varmaan siitä syystä tämäkin blogi keskittyy tällä hetkellä pitkälti omien seikkailujen selostamiseen. Toivottavasti blogista on kuitenkin iloa vielä jollekin.

Tämän viikon tapahtumat ovat olleet aika vähissä kuntoutuksen jatkuessa nyt toista viikkoa. Paljoa ei jaksa ja kannata vielä liikkua. Kyynärsauvoilla olen vielä pitkälti liikkunut vaikka ne sai jättää pois jo viikko leikkauksen jälkeen. Toisaalta ilman sauvoja ei vielä tässä vaiheessa saanut paljoa liikkua, joten ulkona olen edelleen sauvoja pitänyt. Perjantaina, kymmenen päivää leikkauksesta, saatiin tikit pois ja seuraavana päivänä päästiin ekan kerran saunaa. Jee. Ensi viikon alussa voisi käydä uimassa Siikajärvessä märkäpuvulla.

Kyynärsauvakävelyä
Aamupalavaihtoehtoja

Tällä viikolla sain postista Suomen Ladun lähettämät uudet Salomonin polkutossut ja esitteitä. Nämä liittyy siihen keväällä käytyyn polkujuoksuohjaajan kurssiin. Nyt vaan sitten odotellaan, että päästään juoksukuntoon ja järjestämään ekaa polkujuoksulenkkiä. Kolmesta tossuvaihtoehdosta valitsin Salomonin S-lab Speedit, joita olen kerran yhteislenkillä kokeillut ja hyväksi todennut. Siinä on aika kapea lesti, mutta pohjassa on tukeva ja iso nappula, joka varmaan toimii hyvin vähän mutaisemmallakin polulla. Polkujuoksu-esitteen kannessa komeilee Noora Honkala, joka on muuten parhaillaan juoksemassa 24h MM-kisoissa Pohjois-Irlannissa Belfastissa. Muutama tunti on kisaa vielä jäljellä ja väliaikojen perusteella näyttäisi olevan tulossa hurja uusi SE-tulos.

Uusia polkujuoksuvarusteita
Ensi viikolla itsellä matkat vähän pitenee ja avovesikausi pääsee käyntiin. Hyviä treenejä kaikille.

4 kommenttia:

Kalevi Montela kirjoitti...

Siitä se taas sitten lähtee!!

Kalevi Montela kirjoitti...

Siitä se taas sitten lähtee!!

Onni Vähäaho kirjoitti...

10 vuotta on kunnioitettava aika. On ihan ymmärrettävää, että tyyli/tarve ehtii tuossa ajassa muuttua. Tsemppiä ja malttia jalan kuntouttamiseen. ��

StanleyPark kirjoitti...

Kiitokset molemmille ja keveitä kilometrejä. Kalevi se taas kävi juoksemassa Suomi-juoksussa 60 kilsaa. Hienoa!

Suomen maaedustaja ITRAssa Harri Jantunen nyt Polkuporinoissa

Viime perjantaina julkaistussa Polkuporinoiden jaksossa juteltiin kansainvälisestä polkujuoksujärjestö ITRAsta. Haastateltavaksi saatiin ku...