sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Viikko 27 ja uintitreenit alkaa

Loppuviikkoa kohden on kelit vähän lämmenneet ja tuulet tyyntyneet. Viikonloppuna päästiin jo lähelle hellerajaa, mutta aina tuulen puhaltaessa huomaa, että pari napsua lisää lämpöä ei haittaisi menoa. Vedetkin tuntuivat viikonloppuna lämpimämmältä kuin alkuviikosta, kun tuuli ei ole enää sekoittanut vesiä niin paljoa.

Alkuviikon kelit eivät vielä houkutelleet uimaan ja toisaalta halusin antaa jalalle vielä pari päivää lisäaikaa. Torstaina kävimme sitten tekemässä ensimmäisen lyhyen uintikokeilun, lähinnä siis että mahtuuko märkäpuku vielä päälle ja paljonko tuo uiminen tuntuu takareidessä. No, puku mahtui päälle eikä tuo jalkojen laahaaminen perässä paljoa rasita, joten viikonlopun suunnitelma oli valmis.


Lauantaina ja sunnuntaina käytiin Siikajärvessä uimassa. Coutsi oli sunnuntaina mukana lainaamallamme Sirpan ja Jounin soutuveneellä vahtia pitämässä, lauantaina pääsin ihan yksin irti. Aika nopeasti tuo uimarytmi löytyi viime kesän jälkeen ja lauantaina tuli uitua vajaan tunnin lenkura rauhalliseen tahtiin. Sunnuntaina tuli täysin tyynessä kelissä uitua runsaan tunnin lenkki, noin kolme kilsaa. Alla pari kuvaa sunnuntain uimareissulta.

Tyyntä keliä

Rantoja pitkin
Muuten viikkoon on kuulut lepäilyä ja herkuttelua. Kirjastosta tuli haettua joitakin urheiluun liittyviä kirjoja ja omastakin hyllystä löytyy edellen kirjoja, joita on joskus tullut hankittua, mutta aikaa niiden lukemiseen ei aikaisemmin ole ollut. Sain luettua jo kertaalleen lukemani Scott Jurekin Eat and Run -kirjan. Oikein hyvää ja viihdyttävää lukemista sekä maukkaita reseptejä. Esimerkiksi ne smoothie -reseptit, joita postasin viimeksi ovat osittain juurikin tästä kirjasta.

Ensi viikonloppuna kisataan taas NUTS Pallaksen kisa. Tämä olisi ollut omassakin kisakalenterissa tänä vuonna, mutta ehkä sitten taas ensi vuonna. Sen verran hienosta kisasta on kyse.
Alla vielä tämän vuoden traileri Pallakselta. Toivotaan tälle vuodelle vähän parempaa keliä kuin mitä viime vuonna oli. Joka tapauksessa hyviä valmistatumisia kaikille.


Ei kommentteja:

Viikko 20 treeniä ja pihahommia

Mennyt viikko on ollut erityisen kuivaa ainakin täällä Nuuksion seudulla. Pölyä riittää ilmassa ja puiden siitepölykin on nyt todella runsa...