sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Viikko 43 totaalilepoa toipuessa

Viime viikonlopun jälkeen koko viikko on mennyt käytännössä palautuessa. Sykkeet ovat olleet jotenkin koholla eikä muutenkaan ole ollut ihan terve olo. Mitään kuumetta ei sentään ole ollut, mutta yhtään ei ole tehnyt mieli lähteä lenkille. Työmatkat on tullut kuljettua bussilla eikä pyörääkään ole tullut otettua esiin. Vasta nyt viikonloppuna on olo ollut parempi ja ensi viikolla päästäänkin sitten jo liikkumaan enemmän, tai ainakin fillaroimaan työmatkoja.

Maanantaina kävin tekemässä kevyen joogan ja perjantaina ja sunnuntaina kävimme coutsin kanssa tekemässä kevyet hölkkäkävelyt Pokemon-jahdin merkeissä. Viikonloppuna ehdittiin lisäksi touhuta hyötyliikunnan merkeissä pihahommia tehden.

Pölkkypäitä
Poke-jahdissa Nuuksiossa
Pitkä kuiva jakso sateiden suhteen päättyi tällä viikolla ja vettä on satanut useampana päivänä. Viikonloppu oli kuitenkin aika hienoa säätä ja 10 vuorokauden ennuste näyttää siltä, kuin lämpötilat putoaisivat pakkasen puolelle. Oliskohan tässä talvi kohta alkamassa. Ainakin talvirenkaat on jo vaihdettu alle.

Hieno ilta-aurinko

Pakkasta ilmassa

Aurinkoakin

10 vrk sääennuste

Viikonloppuna kisattiin polkujuoksun MM-kisat Portugalissa. Suomesta mukana oli iso joukkue, neljä nais- ja seitsemän miesjuoksijaa.

Suomen polkumaajoukkue (Kuva: Salomon-Suunto Racing Team FB)
Kuluneen vuoden Buff Trail Tourin voittajat Jaana Leivo sekä Henri Ansio jatkoivat siitä mihin olivat kotimaassaan jääneet. Molemmat juoksivat kovatasoisessa kisassa huippusijoille tehden samalla suomalaista polkujuoksuhistoriaa. Näillä sijoituksilla ei suomalaisia ole aikaisemmin totuttu näkemään.

Uutisointi: Kestävyysurheilu.fi ensimmäinen ja toinen uutinen Henrin kuulumisia kisasta.
Tulokset Lap2Go.

Suomalaisten tulokset (kuvakaappaus kisasivuilta)

Suuret onnittelut koko joukkueelle. Tämä on myös loistavaa mainosta polkujuoksulle kotimaassa.

Ei kommentteja:

Viikko 20 treeniä ja pihahommia

Mennyt viikko on ollut erityisen kuivaa ainakin täällä Nuuksion seudulla. Pölyä riittää ilmassa ja puiden siitepölykin on nyt todella runsa...