sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Viikko 40 lepoa vaan

Mennyt viikko on todellakin mennyt treenien kannalta levon merkeissä. Maanantaina kävin joogassa, mutta polvet ja nilkat olivat vielä sen verran kipeät ja turvonneet, ettei kovin kummoisia liikkeitä pystynyt tekemään. Mukana kuitenkin oltiin. Fillarilla ei tullut käytyä töissä kertaakaan. Vasta tänään sunnuntaina käytiin coutsin kanssa kiertämässä Siikajärvi ympäri kevyellä juoksuhölkällä. Muuten on viikko mennyt lepäillessä ja syödessä.

Seuraavaan kisaan on aikaa pari viikkoa, kun odotettu Synkkä Syysunelma (ex-Mammuttimarssi) pääsee käyntiin. Radat julkaistaan viikkoa ennen kisaa ja kaikki kisamateriaalit hankitaankin sitten perinteiseen tapaan itse. Alun perin olin ajatellut osallistuvani perusmatkalle, mutta kyllä sitä pitää sen verran antaa periksi, että matkaksi riittää tällä kertaa satanen. Siinäkin on varmaan tekemistä.

Tällä viikolla lähetin takaisin ne Hokan Speed Instinct tossut Running Warehouselle. En uskaltanut laittaa viitä takaisin aikaisemmin, kun oli epäselvää ehdinkö saada Kolille uusia tossuja. Mutta nyt ne lähti, saa nähdä mitä he niistä sanovat. Tällä viikolla tuli myös käytyä Amer Sport Brand Storessa, josta mukaan tuli Salomonin uudet S-lab wings 8 SG tossut itselle ja coutsille.Coutsi on taas viettänyt aikaa studiossa ja julkaissut viime viikonlopun Vaarojen maratonilta oman kisavideonsa:


Myös BUFF Trail Tourin video Vaaroilta on julkaistu:


Tulevalla viikolla aloitetaan kevyet fillaroinnit ja ensi viikonloppuna päästään toivottavasti vielä kerran järveen uimaan ja poluille hölkkäämään. Pari viikkoa Syysunelman jälkeen olisi vielä (ehkä) Tampereella 8h yö-rogaining. Sen jälkeen aloitetaan jo seuraavan kauden rakentelu.


Ei kommentteja:

Viikko 6 ja torjuntavoitto

Tämän viikon treeniohjelma oli viimeinen kovempi viikko ennen helmikuun lopussa juostavaa TransGrandCanarian 125 kilsan kisaa. Käytännössä ...