maanantai 17. lokakuuta 2016

Viikko 41 ja pientä liikuntaa

Syksy on edennyt tasaisen varmasti. Puissa on taas vähän vähemmän lehtiä kuin viime viikolla. Tällä viikolla oli suunnitelmissa tehdä vielä yksi uimareissu, mutta sen verran tuntuu ilma kylmältä, että päätimme sittenkin siirtää uimiset ensi kevääseen ja kesään. Aamuisin lämpötilat ovat olleet nollan tuntumassa ja päivisinkään ei lämpöä ole ollut paria astetta enempää. Sen verran on päivä lyhentynyt, että aamulla töihin lähtiessä tarvitsee jo kunnon lamppua fillarissa. Kävinkin hakemassa vanhan teipatun ja paikatun lampun tilalle uuden kunnon lampun. Nyt kelpaa taas ajella pimeässä.

Uusi fillarilamppu Spear 600
Alkuviikko meni työmatkapyöräilyssä kun taas loppuviikolle sain tehtyä kolme polkulenkkiä Nuuksiossa. Maanantaina tietysti jooga, mutta salitreenit jätin vielä väliin tällä viikolla. Maanantai ja tiistai meni vielä maantiepyörällä, mutta sitten siirryin talvella käyttämääni Giantin maastopyörään. Siinä on vähän rennompi ajoasento eikä matka kuitenkaan hidastu merkittävästi. Tiistaina ja torstaina tein pienen lisälenkin.

Keskiviikkona sain Hokan maahantuojalta kahdet Hokan kengät testattavaksi. Paketista löytyi sekä Speedgoat 2 tossut maastoon sekä Vanquish tossut sileälle. Kummastakaan tossusta ei ole aikaisempaa kokemusta. Olen aikaisemmin juossut vain Hokan Stinsonilla sekä Speed Instinctillä.


Speedgoat vaa'alla
Perjantaina pääsin töiden jälkeen lähtemään Nuuksioon lenkille. Jalassa olivat ekaa kertaa Speedgoatit. Noin 17 kilometriä polkuja, hiekkateitä ja vähän asfalttiakin menivät tossulla mukavasti. Ensituntuma oli hyvä, pohjavaimennus taattua Hokaa. Tossun paino on muuten täsmälleen sama kuin Salomonin Wings 8 SG:llä, eli 305 g. Lopussa tarkempi video tossun ominaisuuksista.

Lauantaina juoksin vertailun vuoksi Wings 8:lla samoissa maastoissa. Tosin lauantaina satoi hieman vettä, joka teki kallioista vähän liukkaammat. Sunnuntaina olin taas Speedgoatilla liikenteessä.Viikolle kertyi leppoista ulkoilua kohtuullisesti, fillaria noin 150 kilsaa ja juoksua noin 50 kilsaa. Ensi viikonloppuna lähdetään Somerolle Synkkään Syysunelmaan ja matkaksi on poikkeuksellisesti valikoitunut jotain muuta kuin pisin tarjolla ollut. Riittää siinä satasessakin ihmeteltävää varsinkin, kun kroppa ei tunnu ihan vielä palautuneen Kolin urakasta.

Ei kommentteja:

Viikko 6 ja pakkasista loskaan

Kovemmat pakkaset ovat ainakin hetkeksi siirtyneet muualle ja tämä viikko on mennyt aika vetisissä keleissä. Varsinkin loppuviikosta meillä...