sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Viikko 38 ja syyspäiväntasaus

Mennyt viikko on ollut jo vähän valmistautumista tulevaan Kolin ultraan. Juoksulenkkejä on tullut tehtyä viikon jokaisena päivän maanantaita lukuun ottamatta. Kaikki lenkit ovat olleet lyhyitä eikä mitään tehoja ole ollut mukana. No ei niitä tehoja ole tässä viime aikoina ollut muutenkaan treeneissä, joten sen puoleen tämä viikko ei eroa edellisistä.

Maanantaista keskiviikkon tuli lisäksi käytyä fillarilla töissä. Maanantaina ajeltiin fillareilla Teriksen kanssa töistä kotiin polkuja ja hiekkateitä pitkin. Tarkoitus olisi yrittää löytää sellainen reitti töihin, ettei tarvitsisi paljoa asfalttia juosta. Osa reitistä kulkee ulkoiluteitä ja välillä mennään kapeille metsäpoluille. Sitten tässä ihan kotinurkilla pääseekin sitten juoksemaan ihan metsiä pitkin, kun siellä ei kulje edes mitään polkuja. Mutta reitti on hieno ja tulevalla viikolla sitä olisi tarkoitus ensimmäistä kertaa kokeilla jalan. Aamut on kuitenkin jo niin pimeitä, että jos metsäreittiä juoksee aamulla töihin niin pitää laittaa lähtiessä lamppu päähän.

Viikolle kertyi tunteja vajaat 13, jossa juoksua 77 kilsaa ja fillaria 101 kilsaa.

Ensi viikolla juostaan Kreikassa legendaarinen Spartathlon kisa. Suomesta mukana on taas edustava joukko ultrajuoksijoita. Tällä kertaa onkin sellainen hytinä, että tulemme näkemään suomalaisen mukana palkintopallilla. Sen verran on jännä kisa tiedossa, että taitaa ensi viikonloppu mennä kisan seuramiseen netissä. Ensi viikonloppuna kisataan vielä Espoossa Multisport cupin viimeinen osakilpailu x-kaato. Sinne vähän suunniteltiin IVOn kanssa osallistumista, mutta planeetat ovat hieman väärässä asennossa silloin, joten turha ottaa riskiä.

Ei kommentteja:

Viikko 23 ja Jukola treeniä

Viikon alkaessa Jukolaan on enää vajaat kaksi viikkoa ja edellisestä suunnistusharjoituksesta aikaa melkein kaksi vuotta. Vuoden 2016 Jukol...