sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Viikko 36 ja sairastelua

Mennyt viikko onkin sitten edennyt ihan toisin kuin olin sen etukäteen suunnitellut. Vielä maanantaina pääsin hyvin töihin pyörällä, mutta jo päivällä alkoi kurkku olla vähän karhea. Siitä sitten töiden jälkeen mutkan kautta kotiin ja vielä vähän puiden halkomista iltapuhteena. Illalla ei enää ollutkaan kovin hyvä olo ja seuraavana päivänä piti puoliltapäivin luovuttaa töissä ja palata kotiin. Ihan pientä kuumetta ja perus nuhaa sekä kurkkukipua. Sen verran tauti piti otteessaan, että vielä lauantainakaan ei tuntunut järkevälle lähteä lenkille. Sen sijaan ulkona tehtiin pientä pihahommaa.

Omenat alkavat olla nyt valmiita ja omenasosetta onkin tällä viikolla tehty useita purkkeja pakkaseen. Puolukoitakin käytiin keräämässä, mutta tulos oli yhtä laiha kuin sienienkin kohdalla. Muuten yöt ovat jo olleet aika kylmiä. Parina aamuna on ollut vain kolme astetta lämmintä.

Sunnuntaina kävin kiertämässä järven rauhalliseen tahtiin. Viikolle ei tullut kuin pari hassua treeniä, mutta ei voi mitään. Toivottavasti tauti on nyt ohi ja seuraava viikko olisi jo parempi. Kolille on neljä viikkoa aikaa.

Lauantaina käytiin coachin kanssa aamuvarhaisella fillaroimassa ja samalla ottettiin muutama kuva:

Nuuksio Classicin tiimoilta on viikon aikana julkaistu paljon lisää materiaalia. Kuvia löytyy mm. Risto Nyman, Merja Penttinen @12km, Merja Penttinen @maali, Tomi Ruokola, Jenni Elo, Petteri Rantanen @8km,   . Lisäksi Urheiluruudussa näytetty kooste kisasta.

Laitetaan tähän vielä Antin ottama kuva vähän Solvallaan jälkeen noin 12 kilsan kohdalla. Taitaa olla ainut kuva, jossa on vähän hymyä mukana. Muuten oli aika keskittynyttä menoa.

Kuva: Antti Näreaho

Ja sitten vähän UTMB-viikon raportteja: Janne, Juha, Jussiiii!, Anton. Yölläjuoksemisen riemua taisi olla Antonillakin ennen kuin vaikeudet jalkojen kanssa alkoivat: "...And running through the entire night was a total blast—my lighting system worked flawlessly and I never got drowsy, only ingesting caffeine from the odd gel and a few ounces of Coke along the way. In fact, I almost preferred the night—I found it much easier to stay present in the moment when your world is essentially defined by the beam of your headlamp". Ja sitten vielä linkki UTMB-tulossivuille.

Ja tietysti JanneH Nuuksio Classic raportti.

Ensi viikolla aloitetaan uudestaan suklaalakko, joka tällä viikolla päättyi kuin seinään, kun keittiönkaapista löytyi Porvoosta kesällä ostettuja tuliaisia Brunbergiltä. Toivottavasti nyt on kaikki suklaat kaappien kätköistä syöty.

Ei kommentteja:

Viikko 37 ja juoksutaukoa

Ensimmäinen työviikko loman jälkeen takana ja arki on palannut kuvioihin täydellä voimalla. Arki on hyvästä, rytmi ja aikataulu ovat totutu...